reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

E.coli w szyjce macicy w ciąży

Synda24

Zaciekawiona BB
Jestem w 23 tyg ciąży , w połowie grudnia zrobiłam badanie moczu i wychodziły ciągle pasma śluzu , męczyłam o nie lekarkę więc pobrała mi wymaz z kanału szyjki żeby zobaczyć czy śluz nie jest z pochwy zaniosłam go w sylwestra i okazało się że obfite e coli w kanale szyjki.Dostalam teraz w weekend fluomizin ,ale martwię się 😔 takto bym nie wiedziała nigdy o tym gdyby nie ten wymaz.Lekarka mówi żeby zobaczyć znów mocz czy wyjdą te pasma jak odczekam te dwa dni po skończeniu kuracji ale zastanawiam się czy jeśli jest w szyjce to może też jest w moczu i to też powinnam leczyć?

reklama
Do góry