reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny wynik Beta hcg

Zestresowanaizła

Początkująca w BB
Dziewczyny… Bo ja normalnie już nie wytrzymam. Powinnam dostać okres 08.11. Nie dostałam więc zrobiłam kilka testów. Dwie grube wyraźne krechy. 13.11. poszłam na betę… Tylko, że jej wynik jest podany w jakichś dziwnych jednostkach a laboratorium nie podało żadnych norm… Dziś czyli 14.11. zrobiłam dwa testy. Dwie grube krechy. Wyniki bety i zdjęcia testów w załączniku… Błagam pomóżcie…

Załączniki

• IMG_0962.jpeg
    IMG_0962.jpeg
    191,7 KB · Wyświetleń: 498
  • IMG_0960.jpeg
    IMG_0960.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 249
reklama
Dziewczyny… Bo ja normalnie już nie wytrzymam. Powinnam dostać okres 08.11. Nie dostałam więc zrobiłam kilka testów. Dwie grube wyraźne krechy. 13.11. poszłam na betę… Tylko, że jej wynik jest podany w jakichś dziwnych jednostkach a laboratorium nie podało żadnych norm… Dziś czyli 14.11. zrobiłam dwa testy. Dwie grube krechy. Wyniki bety i zdjęcia testów w załączniku… Błagam pomóżcie…
Jakie kreski, moje zawsze były bladziutkie 😂

Zamówiłaś sobie to badanie w Alabie, prawda?
Opis ze strony, badania L46:
"Oznaczenie wolnej podjednostki beta ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej wykorzystuję się w badaniam prenatalnych - testach FMF i Prisca - do oceny dobrostanu płodu."

reklama
Do góry