reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny objaw

Tak zażywam clavelle 2x1 saszetke i tam mam w dwuch saszetkach 0.4 kwasu foliowego. Zanim zaczęłam zażywać clavelle to brałam kwas foliowy z wie d3 i z Wit b12 dodatkowo Wit d3 15000j 4 krople na dobę bo mam nie dobór witaminy. Od tego cyklu zaczęłam zażywać castagnusa A jak ten cykl okaże się porażką od kolejnych dni plodnych będę stosowała żel wspomagający zapłodnieniu.
O kurcze, ja to tylko kwas foliowy, a Ty tu na jednostki różne preparaty :-) :)

reklama
Hej, miesiączki dalej nie mam, test ciążowy z rana w 35dc negatywny, a tak wygląda wykres. Co o tym myśleć? Może ktoś miał podobnie?
IMG_20190717_054201.png

Poczekam do następnego tygodnia, choć trochę się zmartwiłam, bo nigdy podobnie nie miałam. Może starość mnie dopada.. haha :D

Hej, dzisiaj dalej nic temperatura 36,9, choć miałam lekko brązowe plamienie, ale tylko po wytarciu się . Zrobiłam bete, czekam na wynik. Dam znać.

reklama
Hej, miesiączki dalej nie mam, test ciążowy z rana w 35dc negatywny, a tak wygląda wykres. Co o tym myśleć? Może ktoś miał podobnie?Zobacz załącznik 999182
Z wykresu widać że owu na pewno była później. Wiec musielibyscie pozniej dzialac :) Dziwne te skoki na poczatku lipca, nic Ci temp nie zaburzało? A jak śluz się pokrywał z temp?

Do góry