reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Tsh w normie, czyli ile ?Badałam tarczyce już parę razy , FT3 , FT4 , prolaktyna, progesteron wyniki według lekarzy były w normie
Bo normą jest do 2.5, a przy zachodAeniu najlepiej z aby wynosiło ok 1.0
NiebieskookaEM
Próbowałbym zrobić, aby było bliżej 1.01.83 , lekarz powiedział że jest dobre
NiebieskookaEM
Kiedyś sama pytałam o to mojego endokrynologa i On właśnie pisał,że musimy zbić tsh, aby wynosiło ~1Próbowałbym zrobić, aby było bliżej 1.0
klaudia16
letniamamusia
Aktywna w BB
test owulacyjny robi się do pierwszego testu pozytywnego.Dzisiaj jest środa a ja dalej mam pozytywne wyniki testów owulacyjnych, jezli by to była owulacja to powinny chyba zblednąć po max 2 dniach ,przynajmniej tak zawsze miałam. Nie wiem co myśleć
paola121214
Dlatego ja skonczylam zabawe z testami .byla. w srode na monitoringu pecherzyk dominujacy 15 mm jutro powinnien miec 19 I bedzie stymulacja cyklu bo do okresu 11 dni .
reklama
klaudia16
Ja się zapisałam w kolejnym cyklu na 3 wizyty żeby właśnie zrobić monitoring , mam tylko nadzieję że nie pójdę za późno bo na ten moment pokazuje że będzie to mój 11 dc ,jezli niż się nie zmieni ,bo zawsze może być tak ze ta @ przyjdzie inaczej niż powinna ,ale to najwyżej będę kombinować żeby iść wcześniejDlatego ja skonczylam zabawe z testami .byla. w srode na monitoringu pecherzyk dominujacy 15 mm jutro powinnien miec 19 I bedzie stymulacja cyklu bo do okresu 11 dni .