reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwne plamienie

Dzień dobry dziewczyny, moje cykle są z reguły nieregularne, ostatnie miały 41, 30 i ostatni 35 dni. Wystąpiło u mnie nietypowe krwawienie/ plamienie. Nigdy to u mnie nie występowało pomiędzy miesiączkami i nie wiem do końca z czego to może wynikać. W 16 dniu cyklu pojawił się brązowy śluz , zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Następnie pojawił się przezroczysty śluz z nitkami krwi. Wczoraj miałam mało śluzu ale po jakimś czasie znowu pojawiła się przeźroczysta z nitkami krwi. Dzisiaj żadnego śluzu nie czułam, jedynie po badaniu palcem pojawił się gęsty śluz zabarwiony na biało/ żółtawo. Mam podejrzenia że mogło być to krwawienie owulacyjne bądź implantacja czego bardzo się boję . Wspomnę jeszcze że się zabezpieczam ale nie wiem czy przez petting coś mogło wyjść.

reklama
Do góry