reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziwne plamienie

dzień dobry. 4 dzień mam dziwne plamienie lecz jest ono zauwazalne dopiero przy badaniu palcem szyjki macicy, napomkne że śluzu mam bardzo mało czasami da sie wyczuc suchość. nic mnie nie boli i nie odczuwam zadnych objawów. jestem teraz 18dc, a wszystkie stosunki jakie odbyłam były 5dc, 9dc oraz 11dc wszystkie byly w prezerwatywie i zadna nie zawiodła, nie pękła ani nie zsunela się, poza tym narzeczony sprawdzał później je pod wodą więc implantacja to nie jest raczej (na szczęście) więc co to może byc? do ginekologa na razie nie pójdę, ponieważ jesteśmy przed baaardzo długim wyjazdem, dlatego szukam odpowiedzi na forum:/

reklama
reklama
To była moja pierwsza myśl ale napisałaś że masz to plamienie od 4 dni, długo trochę jak na okolowulacyjne. Mogą to też być jakieś problemy hormonalne. No opcji jest dużo, ale wywróżyć niestety się nie da

Dokładnie
Idź do lekarza najlepiej przed wyjazdem i zobacz co jest grane
wyjazd jest w tą sobotę.. wiec nie mam pojecia zbytnio. w ostatnim cyklu rownież mialam plamienie 18dc a cykl trwał 33 dni a jesscze we wczesniejszym miałam plamienie 20 dc. naprawdę nie wiem co o tym myslec nigdy az tak dlugiego nie mialam

Może masz nadżerkę?
Ja tak miałam przy mięśniakach macicy, też to może być.
Ogólnie przyczyn może być wiele, nikt z Nas Ci nie odpowie.
Idź do ginekologa

reklama
Do góry