reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwna miesiączka

Witajcie, miesiączka się spóźniła, przyszła w 30 dc przy cyklach 26 dni. Bezbolesna, jakby rozcieńczona z wodą- taka dziwna konsystencja. Trwał 4 dni, nie był obfity jak zwykle. Po 4 dniach czysto, po czym w południe nagle powrócił, następnego dnia.plamienia, wczoraj czysto a dzisiaj śluz z krwią.
O co w tym chodzi?
Czy takie dziwne sytuację mogą mieć miejsce w ciąży? Robiłam test.zanim dostałam ten dziwny "okres" I wyszło coś takiego. Mi tam coś świta, ale ja mam tendencje do widywania kresek tam gdzie ich nie ma

Załączniki

• 20221114_115642.jpg
    20221114_115642.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 484
reklama
Negatywny.
A kiedy robiłaś ten test? W którym dniu cyklu? Ja bym powtórzyła. Albo poszła zrobić betę.

Jesli masz watpliwosci to powtorz test jeszcze raz. Czasem zawirowania hormonalne plataja nam figla i dzieje sie cos dziwnego z okresem. Jesli test bedzie negatywny, a sytuacja sie nie powtorzy to po prostu tak czasem moze byc.

Witajcie mam nadzieję że pomożecie bo pierwszy raz mam taką sytuację. Zawsze miesiączka trwa u mnie 6-7 dni co 28-30 dni. 09.01 byłam u ginekologa był to 22dc i owulacja z dwóch jajników jednocześnie przy obu ciałko krwotoczne. W 28dc pojawiło się krwawienie ale trwało tylko 2 dni i było bardzo rozwodnione ( całkowicie płynna krew bez skrzepów). Cały cykl się przesunął razem z owulacją to co znaczyło to krwawienie? Ciągnący ból piersi i podbrzusza skłonił mnie do testu. Test dzisiaj robiony dał jakiś dziwny cień. Myślicie że beta z krwi coś podpowie czy poprostu zdarzają się dziwne cykle?

Załączniki

• IMG_20230124_220424.jpg
    IMG_20230124_220424.jpg
    859,3 KB · Wyświetleń: 131
  • IMG_20230124_220336.jpg
    IMG_20230124_220336.jpg
    922,1 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Witajcie mam nadzieję że pomożecie bo pierwszy raz mam taką sytuację. Zawsze miesiączka trwa u mnie 6-7 dni co 28-30 dni. 09.01 byłam u ginekologa był to 22dc i owulacja z dwóch jajników jednocześnie przy obu ciałko krwotoczne. W 28dc pojawiło się krwawienie ale trwało tylko 2 dni i było bardzo rozwodnione ( całkowicie płynna krew bez skrzepów). Cały cykl się przesunął razem z owulacją to co znaczyło to krwawienie? Ciągnący ból piersi i podbrzusza skłonił mnie do testu. Test dzisiaj robiony dał jakiś dziwny cień. Myślicie że beta z krwi coś podpowie czy poprostu zdarzają się dziwne cykle?
test jest niewazny oraz zalany. Za dużo kropel moczu. Zrób zgodnie z instrukcją obsługi i wtedy możesz się dowiedzieć to ciąża czy negatywny test. Ale postępuj tak jak jest napisane na opakowaniu. I najlepiej z rana zrób :)

Do góry