reklama
Anezka11
Fanka BB :)
Uff duża ulga, bo mój maz ma żylaka powrózka i modliłam się, by było z tym dobrzeOk? To sa bajeczne wyniki!
W takim razie skupiam się na swojej diagnostyce
Madame JS
Ja gdzieś czytałam, że inozytole są spoko ale czasem na początku mogą nieźle namieszać. W sensie takim że zaburzyć cykl, i chyba tak właśnie mi zrobiły. Bo jak zaczęłam je brać to okres zniknął. Tak więc może i one potrzebują czasu
Dobra. To teraz się waham... ;-) Wolałabym zdecydowanie niczego sobie nie namieszać teraz ;-)Mi też po ovarinie cykl się rozregulował
Agnes4312
Moderator
Nie wiem co ci doradzić, bo ja ogólnie źle reaguje na różne leki. Po duphastonie też się źle czuję, a większość dziewczyn nie.Dobra. To teraz się waham... ;-) Wolałabym zdecydowanie niczego sobie nie namieszać teraz ;-)
A ty do tej pory nie brałaś żadnego inozytolu?
Madame JS
Brałam Inofolic combi, ale nie ciągiem przez wiele miesięcy, z przerwami...Nie wiem co ci doradzić, bo ja ogólnie źle reaguje na różne leki. Po duphastonie też się źle czuję, a większość dziewczyn nie.
A ty do tej pory nie brałaś żadnego inozytolu?
Owulacja
No ja teraz biorę to sumiennie bo i tak wywołuje okres luteiną, więc wszystko mi jedno.Dobra. To teraz się waham... ;-) Wolałabym zdecydowanie niczego sobie nie namieszać teraz ;-)
No i mam potwierdzenie od lekarza ginekologa co do luteiny. Mówi, że jak mi owulacja wypada np. w 18 dc a ja od 16 dc biorę luteinę, to tak jakbym sobie zapodała antykoncepcję. Chyba pisałam już tu o tym ale tak mi to w głowie siedzi... Głupia ja, już nie mam złudzeń, że zajdę do jesieni...
Lena1984
A tego nie da się wyregulować? Tzn zacząć brać później?No ja teraz biorę to sumiennie bo i tak wywołuje okres luteiną, więc wszystko mi jedno.
No i mam potwierdzenie od lekarza ginekologa co do luteiny. Mówi, że jak mi owulacja wypada np. w 18 dc a ja od 16 dc biorę luteinę, to tak jakbym sobie zapodała antykoncepcję. Chyba pisałam już tu o tym ale tak mi to w głowie siedzi... Głupia ja, już nie mam złudzeń, że zajdę do jesieni...
Mnie leki z inozytolem nic nie namieszały, a brałam ciągiem ponad 3 miesiące ale może to za krótko?Dobra. To teraz się waham... ;-) Wolałabym zdecydowanie niczego sobie nie namieszać teraz ;-)
Agnes4312
Moderator
Nie u mnie właśnie odwrotnie. Namieszały w pierwszych dwóch cyklach, a potem się wkurzyłam i przestałam brać a ponoć po czasie ładnie regulują cykl.A tego nie da się wyregulować? Tzn zacząć brać później?
Mnie leki z inozytolem nic nie namieszały, a brałam ciągiem ponad 3 miesiące ale może to za krótko?
Choć ovarin i tak ma mało tych inozytoli jak się okazało i od jesieni jak wrócę do starań to mam w planach kupić lepszy to zobaczymy jak tamten mi zadziała
reklama
Owulacja
Próbowałam w pierwszym cyklu. To okres sam nie przyszedł i jakoś po 33 dniach zaczęłam go wywoływaćA tego nie da się wyregulować? Tzn zacząć brać później?