reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Byłam ze starym kupić prezenty na narodziny dziecka znajomych (wcześniej pisałam, że wybieram ale nic nie wybrałam). Mocno się uruchomiliśmy na wyprzedażach w smyku, a potem jeszcze na dziecięcych rzeczach w rossmannie. Ale to frajda kupować ciuszki dla noworodka, stary się mega uruchomił i wariował np. na śpioszki z motywem tom&jerry. Dosyć dobrze dźwignęłam to emocjonalnie, spodziewałam się, że popłaczę sobie wieczorem. Ale nie- spontanicznie stary umówił nas na oglądanie mieszkania na wynajem na moim ukochanym osiedlu, bo zobaczył na fb świeże ogłoszenie. I wyszło tak, że się wyprowadzamy z obecnego i przechodzimy na inne. Cena z opłatami wyjdzie nas tyle samo, ale dużo większy metraż i bardzo ciepły blok z grubymi ścianami. W przyszłym tygodniu pewnie wyprowadzka. Nie spodziewałam się tego i nie planowałam (jedynie co roku zimą przeklinałam nasze obecne mieszkanie, bo nagrzać tego nie idzie i wchodzi grzyb- nowe budownictwo robione byle jak). Teraz siedzę otępiała i próbuję przetrawić, co się wydarzyło😂

Byłam ze starym kupić prezenty na narodziny dziecka znajomych (wcześniej pisałam, że wybieram ale nic nie wybrałam). Mocno się uruchomiliśmy na wyprzedażach w smyku, a potem jeszcze na dziecięcych rzeczach w rossmannie. Ale to frajda kupować ciuszki dla noworodka, stary się mega uruchomił i wariował np. na śpioszki z motywem tom&jerry. Dosyć dobrze dźwignęłam to emocjonalnie, spodziewałam się, że popłaczę sobie wieczorem. Ale nie- spontanicznie stary umówił nas na oglądanie mieszkania na wynajem na moim ukochanym osiedlu, bo zobaczył na fb świeże ogłoszenie. I wyszło tak, że się wyprowadzamy z obecnego i przechodzimy na inne. Cena z opłatami wyjdzie nas tyle samo, ale dużo większy metraż i bardzo ciepły blok z grubymi ścianami. W przyszłym tygodniu pewnie wyprowadzka. Nie spodziewałam się tego i nie planowałam (jedynie co roku zimą przeklinałam nasze obecne mieszkanie, bo nagrzać tego nie idzie i wchodzi grzyb- nowe budownictwo robione byle jak). Teraz siedzę otępiała i próbuję przetrawić, co się wydarzyło😂
No i fajnie ❤️

Super news! To teraz jakieś malowanko, odświeżanie mieszkanka, i bum cionsz za chwilę! 😁

Dziewczyny umówiłam się do bardzo dobrego profesora na wizytę,terminy były odległe, aż na 28 go listopada,ale wyjaśniłam moją sytuację, opowiedziałam i wizytę będę miała 20go lipca bądź 27go lipca. Będę z profesorem również rozmawiać na temat laparoskopii diagnostycznej z udrażnianiem jajowodów. Najpierw oczywiście temat zwężenia szyjki macicy, wszystko po kolei. U mnie musi być co 3 miesiące cytologia robiona i właśnie nadchodzi pomału czas,aby ją zrobić i na pewno jeśli będzie laparoskopia to muszę mieć świeży wynik.
Z całych sił trzymam kciuki za Ciebie ❤️

Hejo ! Pytanie do tych, które biorą/brały acard. Mam brać od owu, jeśli wezmę dzień przed np, czy dzień po to będzie ok ?
No i czy rano czy wieczorem?

Hejo ! Pytanie do tych, które biorą/brały acard. Mam brać od owu, jeśli wezmę dzień przed np, czy dzień po to będzie ok ?
No i czy rano czy wieczorem?

Czy rano czy wieczorem to w sumie nie wiem, bo ulotka np. o tym nie mówi. Ale myślę, że możesz brać i dzień prze owu, można go brać cały cykl tak naprawdę

reklama
Do góry