reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

a w ogóle wiecie, że ja mam pamietniki, które pisałam jako dziecko/nastolatka? :D muszę je poczytać, może są tam jakieś durne smaczki co by bekę pokręcić :D
Boshe, taaak... pisałam CODZIENNIE od 10 do 18.roku życia! Muszę to teraz zabrać z zakamarków szaf mojej mamy, bo generalny remont robi. Chyba nie chcę tego czytać...

reklama
Boshe, taaak... pisałam CODZIENNIE od 10 do 18.roku życia! Muszę to teraz zabrać z zakamarków szaf mojej mamy, bo generalny remont robi. Chyba nie chcę tego czytać...
Ja mam jeden z czasów licealnych. Wcześniejsze usunęłam już. Leży u mnie w szafie 😂 ostatnio nawet czytałam 😂 ale pisałam codziennie. Chyba od 3 klasy podstawowej.

Aha, jestem jakieś 2dpo, ogólnie przekreśliłam raczej ten cykl bo był tylko 1 seks koło owu, no ale dziś śniły mi się najpierw 2 meeega mocne krechy, jak niedowierzałam i znów na niego spojrzałam to były 3 pozytywne krechy! 😂 Masakra... I To był jakiś shitowy test, chciałam iść do rosska i kupić prawidłowy, no ale już się obudziłam.

poszłam do kuchni bo mnie zassało na czekoladę i wróciłam ze śledzeniem 😂 cionsza jak nic 😂😂😂

Ja mam tak samo. Jeszcze do tego wszystko mi smierdzi zdechlym psem (nawet nie wiem jak zdechly pies smierdzi) i szczochami 😭 no dzieciak z tego jak nic. Zwlaszcza, ze nawet owulacji pewnie nie mialam, bo w ciagu ostatnich 4 tygodni mialam 3 okresy 🤣🤣🤣

Aha, jestem jakieś 2dpo, ogólnie przekreśliłam raczej ten cykl bo był tylko 1 seks koło owu, no ale dziś śniły mi się najpierw 2 meeega mocne krechy, jak niedowierzałam i znów na niego spojrzałam to były 3 pozytywne krechy! 😂 Masakra... I To był jakiś shitowy test, chciałam iść do rosska i kupić prawidłowy, no ale już się obudziłam.
Hahahaah, te nasze sny są niezłe 😂😂😂 ale to i tak już lepiej niż mój sen z testem w którym była grafika pływającego żółwia śpiewającego baby baby baby… ja nie wiem moja wyobraźnia mnie czasem przerasta.

Chodzi o te kłótnie o brata?

A może rocznica to dobra okazja żeby się pogodzić? Ja mam taka zasadę ze w takich chwilach dążę do pogodzenia bo potem mi na zawsze zostaje „a w x rocznice to byliśmy pokłóceni”. Ale ja jestem taka rozpamiętująca 🤷‍♀️
Myślę, że to może byłoby otrzeźwiające, gdyby ten dzień taki pozostał... Mój stary uwelbia zamiatać pod dywan. Mamy wiele takich pogodzeń bez rozstrzygnięcia na koncie. On po prostu chce, żeby wszystko było jak zawsze, przygładzone i ok. Powie mi co chcę usłyszeć i uważa, że jest po sprawie. Inna rzecz, że wie, jaki mam zapier.... w pracy, a z żadną inicjatywą nie wyjdzie...

Ja mam tak samo. Jeszcze do tego wszystko mi smierdzi zdechlym psem (nawet nie wiem jak zdechly pies smierdzi) i szczochami 😭 no dzieciak z tego jak nic. Zwlaszcza, ze nawet owulacji pewnie nie mialam, bo w ciagu ostatnich 4 tygodni mialam 3 okresy 🤣🤣🤣
Właśnie mi wczoraj śmierdział prażony słonecznik w sałatce mojego mena i mimo negatywnego testu uważam, że to zdecydowanie cionsz i ten pryszcz po Lewej stronie czoła!😂😂😂😂😂

reklama
Do góry