Annajenkins
Aktywna w BB
Jednak sie wybarwil, ale jak widać kijowo
Zobacz załącznik 1416590
Uwielbiam te testy. Taniocha i mozna robic co godzine i tez sa szerokie i dobrze widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak sie wybarwil, ale jak widać kijowo
Zobacz załącznik 1416590
Moja ginekolog mi kazała, podobno to ważne…. Jak się starasz nie wnikalam dlaczego, powiedziała że dużo ludzi ma niedobory i trZeba ustalić ile jej mam i jaką dawkę dzienną przyjmować.Może gdzieś przeoczyłam albo na pewno gdzieś pisałaś ale w tym gąszczu postów zagubiło się po co robisz witaminę d? Tak dla siebie żeby sprawdzić?
no ale właśnie jak się nie umie sikać to wychodzą takie kwaitki ale przyznaje, że osikałam to zamiast prawilnie zrobić z użyciem kieliszkaUwielbiam te testy. Taniocha i mozna robic co godzine i tez sa szerokie i dobrze widac
no ale właśnie jak się nie umie sikać to wychodzą takie kwaitki ale przyznaje, że osikałam to zamiast prawilnie zrobić z użyciem kieliszka
Powiem szczerze że nigdy nie badałam witamin biorę na ślepo codziennie suplementujacMoja ginekolog mi kazała, podobno to ważne…. Jak się starasz nie wnikalam dlaczego, powiedziała że dużo ludzi ma niedobory i trZeba ustalić ile jej mam i jaką dawkę dzienną przyjmować.
jakieś 30Omg co za sieroctwo a masz jeszcze jakies na zbyciu?
same herePowiem szczerze że nigdy nie badałam witamin biorę na ślepo codziennie suplementujac
A mówią „ vizir bielsze nie będzie” a jednak! Można? Można!Jednak sie wybarwil, ale jak widać kijowo
Zobacz załącznik 1416590
Mi tak wyszedł test w styczniu i (głupia ja) myślałam że to cionsz! XDJednak sie wybarwil, ale jak widać kijowo
Zobacz załącznik 1416590