Lena1984
Fanka BB :)
No to mi w czerwcu nie pykłoKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mi w czerwcu nie pykłoKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
O nie.. to teraz musze czekac 9 miesiecy na mega plodnoscKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
Tylozgiecie
+ ja
TuDo mnie jak do debila trzeba ktory post?
To ja w SierpniuKiedyś czytałam ze kobieta w miesiącu swoich urodzin jest najbardziej płodna xD
A ja we wrzesniu, świetnie by było jakbym zaszła wtedyTo ja w Sierpniu
Do listopada mam czekać? NOPE!To ja w Sierpniu
Ja też wyłączyłam, już wystarczy że tu się dowiaduje ciagle takich rzeczy czasem jakbym sir wczoraj urodziła jak o tyluzgieciu itdno ja też raczej będę wiecej siedzieć na głównym wątku, to pokłosie tego, że kiedyś byłam jego właścicielką i sie przywiązałam
Może wakacje i zmiana klimatu coś poprzestawiałyjejku powiem Wam, ze coś mocno już mnie brzuch na okres boli
testuj! Testuj! TESTUJ!jejku powiem Wam, ze coś mocno już mnie brzuch na okres boli