reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

w ogóle to miłego dnia moje królowe ❤️
Ja jestem przerażona tym, że zaraz zaczynam nową pracę.
W tej pełnię już głównie funkcję dekoracyjną, bo wszystkie obowiązki już przekazałam i pozamykałam tematy.
Nie mogę sobie tego wyobrazić... w zasadzie już tylko ten tydzień do pracy, a potem odbieram kilka dni urlopu... Dramat! Ale też super :D

reklama
Co to za stronka ? Pronovias?
Nie mam pojęcia jak wygląda tu organizacją bo nawet się nie orientowałam
bodas.net
Jak już bym miała cokolwiek regulować to wolałabym slub, bo związki partnerskie raczej są tu zarezerwowane dla par homoseksualnych i dla par gdzie jeden z parterów jest z poza Unii i potrzebuje papierów do wizy 😁😁
Tutaj też tak było przez wiele lat, ale aktualnie są już śluby dla wszystkich... Sporo osób zawierało związek partnerski przed wzięciem wspólnego kredytu na dom. A co do małżeństw papierowych - są wybiórcze kontrole - wywiady, przesłuchania... ale zależy to od motywacji urzędników ;-)

w ogóle to miłego dnia moje królowe ❤️
Ja jestem przerażona tym, że zaraz zaczynam nową pracę.
W tej pełnię już głównie funkcję dekoracyjną, bo wszystkie obowiązki już przekazałam i pozamykałam tematy.
Nie mogę sobie tego wyobrazić... w zasadzie już tylko ten tydzień do pracy, a potem odbieram kilka dni urlopu... Dramat! Ale też super :D
Typowo ja: cieszyć się na coś i chcieć tego, ale jednocześnie się bać :D

bodas.net

Tutaj też tak było przez wiele lat, ale aktualnie są już śluby dla wszystkich... Sporo osób zawierało związek partnerski przed wzięciem wspólnego kredytu na dom. A co do małżeństw papierowych - są wybiórcze kontrole - wywiady, przesłuchania... ale zależy to od motywacji urzędników ;-)
Nawet mi nie chodzi i papierowe. Mowie o takich z miłości 😁 mam koleżankę z Holandii a jej facet jest z argentyny. 6 lat w związku na odległość aż w końcu przyjechali do Hiszpanii oboje i weszli w związek partnerski żeby on tutaj legalnie mógł być i pracowac. Procedura jest krótsza niż w wypadku ślubu i bardzo dużo par mieszanych tak robi. Ale jedno z nich musi być obywatelem Unii. W razie rozstania podpisują papier i już, nie tak jak z rozwodem

Cześć wszystkim. Życzę miłego dnia, chociaż ja dziś od rana obudziłam się z „muchami w nosie” jestem niezadowolona. Tak dla zasady. Chociaż myślę, że to PMS sie zbliża 😂W biel testu wpatrywałam się tak długo, że aż mroczki pojawiły mi się przed oczami(ale nie ci z M jak miłość 😂). Uznałam, że nie mogę się tak gapić bo się wpędzę w stan ciąży urojonej.

P.S od rana wkurzają mnie w robocie, zatem odliczanie do piątku czas start.

reklama
Cześć wszystkim. Życzę miłego dnia, chociaż ja dziś od rana obudziłam się z „muchami w nosie” jestem niezadowolona. Tak dla zasady. Chociaż myślę, że to PMS sie zbliża 😂W biel testu wpatrywałam się tak długo, że aż mroczki pojawiły mi się przed oczami(ale nie ci z M jak miłość 😂). Uznałam, że nie mogę się tak gapić bo się wpędzę w stan ciąży urojonej.

P.S od rana wkurzają mnie w robocie, zatem odliczanie do piątku czas start.
Czy Ty w tej pracy masz chociaż 5 minut, podczas których Cie nie denerwuje? :D

Do góry