reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

ej już nie mogę znaleźć tego posta, ale pisałyście o fantastyce i Marvelu i dla mnie to jest katorga. Tylko HP xD jak Starzec chce obejrzeć coś Marvela to jak mnie nie ma w domu xD
my w ogóle ze starym to mamy skrajnie różne gusta jeśli chodzi o filmy i muze. Ze znajdujemy rzeczy które obydwoje chcemy oglądać to jest aż dziwne :D

Ja tez jestem HPfun 😂, ale marvel do mnie nie przemawia.
Pracownicze dzieci mnie nauczyły kto jest kto i wytłumaczyły kto jest dobry, a kto zły, ale po za tym to jestem lebioda 🤷🏼‍♀️

reklama
ej już nie mogę znaleźć tego posta, ale pisałyście o fantastyce i Marvelu i dla mnie to jest katorga. Tylko HP xD jak Starzec chce obejrzeć coś Marvela to jak mnie nie ma w domu xD
my w ogóle ze starym to mamy skrajnie różne gusta jeśli chodzi o filmy i muze. Ze znajdujemy rzeczy które obydwoje chcemy oglądać to jest aż dziwne :D
Ale HP ze Hotel Paradise ? 😁

Ja tez jestem HPfun 😂, ale marvel do mnie nie przemawia.
Pracownicze dzieci mnie nauczyły kto jest kto i wytłumaczyły kto jest dobry, a kto zły, ale po za tym to jestem lebioda 🤷🏼‍♀️
HP to moj ulubiony film. Kocham nad życie! Natomiast Ja moim menem mam podobnie chociaż ja też kocham kryminały wiec się nie raz nie dwa załapie. Ale marvel to moje hity. Ja często jak się wyprowadziłam z domu to jak jeździłam do rodziców na kilka dni to z tatą urządzaliśmy sobie seanse kinowe. Głównie właśnie marvel. Mój men w ogóle nie czai klimatu. Tylko avengers ze mną obejrzał 😂😂😂

Ja tez myslalam ze to były żarty 😁
Ja zanim tu dołączyłam czytałam trochę postów na staraczkach i widziałam że był dym właśnie o to że dziewczyny w ciąży się udzielają tam i jakoś tak poszło dalej aż się wątek zakończył praktycznie. Nic więcej mi nie wiadomo.

Ja zanim tu dołączyłam czytałam trochę postów na staraczkach i widziałam że był dym właśnie o to że dziewczyny w ciąży się udzielają tam i jakoś tak poszło dalej aż się wątek zakończył praktycznie. Nic więcej mi nie wiadomo.
Dla mnie ta cała drama była dziwna i byłam zaskoczona. O ile serio rozumiem, że faktycznie może trzeba to rozdzielić - pierdzielenie o głupotach, a typowo staraniowe rozmowy - o tyle to w jaki sposób odbyła się cała afera jest dla mnie niezrozumiały.
z resztą jak widać wiele dziewczyn potrzebuje popierniczenia i takiej "terapii grupowej". Ja bardzo lubie właśnie pisać tu o głupotach, nie wiem, sama świadomość, że jesteście w podobnej sytuacji sprawia, że jakoś mi blisko sercem do Was.

o esu to jest wspaniałe <3 ja jakbym nie robiła na rurze xD to bym albo tańczyła albo trenowała jakieś sztuyki walki xD ale ogólnie dla mnie rura to drugi dom. Kiedyś koleżanka powiedziała, że żebym nie przyszła na zajęcia chyba musiałabym wylew mieć
Ja kocham tańce, nawet udało się przejść do średniozaawansowanej grupy, ale mój nie ma czasu chodzić. Wiecie co jeszcze kochałam? Aktorstwo. Dalej jak mam czasami mowę końcową to czuję się jak w gimnazjum czy liceum na scenie. Moja najlepsza rola to rola Marii Magdaleny (we współczesnej aranżacji). Długo później jeszcze na korytarzu słyszałam: „To Magdalena. To ta ladacznica!” - czyli cytat z naszej Pasji.
A tak to jak niektóre (większość) z was widziało, piszę sobie wiersze albo opowiadania do szuflady ;)

reklama
Do góry