LadyCaro
Fanka BB :)
nie wybarwia się w ogóle np. Albo się wybariwa jakoś krzywoDobra ja jestem jednak laik. Po czym poznać ze nieważny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wybarwia się w ogóle np. Albo się wybariwa jakoś krzywoDobra ja jestem jednak laik. Po czym poznać ze nieważny?
Koleżanko ja czekam!no wlaśnie jeszcze nie
Kiedyś też czekałam na siku to wypiłam litr wody a i tak przez 4h nic mi sie nie chciało![]()
No to pięknieUwaga uwaga! Jestem po wizycie! Na mój widok ginekolog się uśmiechnął i zapytał co znów wymyśliłam haha Mówię że byłam tydzień temu i nie było żadnego pęcherzyka i cienkie endometrium ale testy owu i śluz wskazują na owulację i musi mi zrobić USGNiechętnie ale zrobił i jakie było jego zdziwienie jak tam piękny pecherzyk na 17.3 mm! Mówi że jednak miałam intuicje i jest szansa że coś z tego będzie. A ja mu mówię że to obserwacja ciała i testy owu haha Dał mi zastrzyk na pekniecie, mam go jutro rano zrobić
Cud że był w aptece niedaleko jeden jedyny a tak to 30 km dalej. Już leży w lodowce i czeka na jutro. Czyli mam owulację bez stymulacji i wielkie nadzieję że na urodziny będzie beta >0
Ale jestem szczęśliwa
![]()
bo to jak myślisz, że bielsze nie bedzię i wychodzi Ci taki test z białą drugą kreskąAle i tak dziwnie, bo druga kreska jest wyraźnie bielsza niż tło![]()
Ja zwłaszcza napierda…tyle postów że zaraz dostanę order najszybciej awansującej w bbto prawda, jesteśmy nienormalne. Wszystkie![]()
Może gdzieś przeoczyłam albo na pewno gdzieś pisałaś ale w tym gąszczu postów zagubiło sięKoleżanko ja czekam!
Byłam na pobraniu krwi żeby zadbać witaminę d, trzeci raz w tym miesiącu jak znów zgubią albo wyjdzie wynik „niejednoznaczny” to to pierd… więcej nie jadę. Zajechałam do Roska po tampony, przy okazji wzięłam test w promocji
Jest i on, z każdej strony tak samo biały
Droga królowo jak można tak długo wstrzymywać siku. Wyobraź sobie wodospad