reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

coś się dzieje przynajmniej xD ja myślę, ze to jakiś trol nie poszedł do szkoły i się bawi na forum. Bo jeśli to prawdziwa kobieta z dzieckiem to aż strach. A ta druga obrończyni z kolei wpadła na forum i jej pierwszym postem było powiedzenie, ze forum schodzi na psy, wiec o czym mowa :D
Pewnie zaraz mnie znajdzie i tu przyjdzie pojeździć po mnie :D
Ale najbardziej to mnie wkurza jak nie znam zakończenia. No jestem ciekawa a potem dupa 😃

reklama
WSZYSCY MAJĄ IO, MAM I JA!
Robiłam krzywe we wrześniu, tam wyniki nie były ani prawidłowe, ani nie-prawidłowe, a ja się czułam średniawo. Temat został olany przez 2 lekarzy (tj u @LadyCaro ) Ja wiedziałam że coś jest nie tak, no ale badania nie mogłam powtórzyć. Dopiero teraz po blisko roku mój dr mnie znów skierował i tadaaaam takie dziadostwo. Do tego hipoglikemiia reaktywna bo po 3h od badania zaczęły mi się ręce trząść i musiałam natychmiast coś zjeść. Nie patrzcie na LH i FSH, bo to badanie w 11dc,tak mi lekarz kazał, ale znajduje się w widełkach. Trochę bałagan w tych badaniach, na drugim zdjęciu są po 1h, a na pierwszym na czczo i po 2h. Dziś byłam na usg zaraz po tych badaniach, a tam pęcherzyk 20mm,co mi się zwykle nie zdarza, ale owu 3 dni szybciej, też zaskoczenie, ale pisałam wam że od przedwczoraj mam śluz płodny i jajnik mnie wtedy bolał :p W poniedziałek idę na konsultacje wyników, już wiem że wjedzie na pewno meta, może coś więcej, także sporo nowości. Najważniejsze że w końcu znalazłam punkt uchwytu! Co mnie cieszy 😊 A zarazem dziwi że kilka mcy różnicy i taka kolosalna różnica w wynikach :O No i ta prolaktyna jeszcze, ale na to już leki biorę :)

Załączniki

• Screenshot_20220715_135035_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_20220715_135035_com.facebook.orca.jpg
    129,6 KB · Wyświetleń: 53
  • Screenshot_20220715_135210.jpg
    Screenshot_20220715_135210.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ej to może ja tez zrobię ta krzywa ?
Jestem zielona w temacie. Jakie są o tego wskazania ?
Przez te 3 lata nikt Cię nie skierował? :O No jedno że wskazań to brak sukcesu w staraniach bo IO skutecznie to utrudnia i są przez to słabe jajeczka. Trzeba się upierać o skierowanie na krzywą glukozowa i insulinową, mimo prawidłowych na czczo. Ja do tej pory miałam prawidłowe, a testowałam co 2-3mce i jestem szczupła :) Lekarze też często mówią : jest pani chuda, to NA PEWNO pani nie ma. Otóż nie.

Do góry