reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziewczyny pomocy

reklama
za 5 dni powinnam miec okres i boje sje ze jestem w ciazy
poniewaz uprawialam sex ze swoim chlopakiem w dni plodne na okolo 2 tygodnie przed okresem
od tygodnia mam bole brzucha u gory kolo pepka oraz bole podbrzusza
zauwazylam rowniez ze mialam przez chwile zwiekszone wydzielanie sluzu ( juz jest normalnie) do tego mam rowniez mdlosci
laski pomocyyy boje sie ze jestem w ciazy
Moim zdaniem te objawy to normalnie na @ a że się bardzo stresujesz to wsłuchujesz się na maxa w swój organizm i wszystkie odczucia wzmagają ten stres. Skoro się zabezpieczyliscie myślę że nie masz się czego obawiać.
Tak jak dziewczyny piszą, zrób test czy pójdź na betę i to cię uspokoi.

Nie wiem czy to cię pocieszy ale myślę że wiele dziewczyn tak ma. Tylko częściej w drugą stronę, np: bardzo chciałam zajść w ciążę, i przed każdym okresem miałam takie objawy że szok, pewna ciąża! Boli podbrzusze! Mam mdłości, bolą piersi, ale tak jak nigdy wcześniej etc etc. I co? I nic ^^ w miesiącu kiedy rzeczywiście coś się zadziało to nie miałam właśnie żadnych objawów także ja obstawiam psychikę u ciebie.
Któraś z dziewczyn ci napisała że może lepiej zastanów się nad współżyciem czy tam pójdź do psychologa i moim zdaniem ma rację bo jak to wszystko ma cię tyle nerwów kosztować to ja nie wiem czy to jest dobre. I nie mówię tego złośliwie, żeby było jasne ;)

Do góry