reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy chłopiec

reklama
Może wy rozwiejecie wątpliwości. Jeden lekarz mówi że dziewczynka pokazując wargi sromowe itd. W piątek byłam u innego lekarza który stwierdził że to chłopak. W czwartek mam jeszcze innego lekarza. Ale ciekawią mnie wasze opinie i doświadczenia, ja niestety jestem z tych co nic nie widzą na usg i zdjęciach. Dziękuję za odpowiedzi.Zobacz załącznik 1393229

U nas wczoraj 18 tydzień lekarz powiedział już w 12 tc na 80% dziewczynkę wczoraj stwierdził ze nawet 200%, może coś pomogę zdjęciem ponoc świadczy o dziewczynce co myślicie ?😉

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 80
Cześć dziewczyny :) jestem w 25 tygodniu, od samego początku mój lekarz utrzymywał wersję że będzie dziewczynka ( wizyty co 3 tygodnie) Na 2 prenatalnych, powiedział inny lekarz że wydaje mu się że chłopiec ( to bylo w 22 tygodniu około) . Natomiast dzisiaj bylam na wizycie u swojego lekarza i nadal utrzymuje, że w brzuszku kryje się dziewczynka. Co myślicie o tym ?

Do góry