reklama
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No wlasnie daj znac jak tam sytuacja
Ewelina.Be
Też mnie martwi to, że się nie odzywasz. Wszystko jest ok?
Hej, zapomniałam tu napisać. Jeszcze nie ma decyzji sądu Czekamy na wywiad kuratora u mojego męża, bo doszły papiery dopiero w piątek (inne województwo). I mam nadzieję że wtedy już padnie decyzja sądu i nic nie będą więcej kombinować...
Udało mi się dzisiaj znaleźć pracę na umowę ale umowę dostanę prawdopodobnie za tydzień jak zacznę to też im podeślę, bo słabo to wygląda że niby mam pracę ale bez umowy... Prawnik się jeszcze nie zapoznał z dokumentacją. Panie psycholog też wystawią opinię dla sądu.
I trzeba czekać
Udało mi się dzisiaj znaleźć pracę na umowę ale umowę dostanę prawdopodobnie za tydzień jak zacznę to też im podeślę, bo słabo to wygląda że niby mam pracę ale bez umowy... Prawnik się jeszcze nie zapoznał z dokumentacją. Panie psycholog też wystawią opinię dla sądu.
I trzeba czekać
arona
Matko jak musisz tęsknić za syneczkiem.... Mam nadzieję, że szybko będziecie razem.
Trzymam kciuki żeby wszystko w końcu się ułożyło.
Super, że wciąż, niezmiennie robisz więcej i więcej by być razem!
Należy wam się szczęśliwe życie razem
Trzymam kciuki żeby wszystko w końcu się ułożyło.
Super, że wciąż, niezmiennie robisz więcej i więcej by być razem!
Należy wam się szczęśliwe życie razem
reklama
[emoji3590]Hej, zapomniałam tu napisać. Jeszcze nie ma decyzji sądu Czekamy na wywiad kuratora u mojego męża, bo doszły papiery dopiero w piątek (inne województwo). I mam nadzieję że wtedy już padnie decyzja sądu i nic nie będą więcej kombinować...
I trzeba czekać
Podziel się: