reklama
reklama
G
gość _199
Gość
Już na stale?Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Pewnie jesteś mega szczęśliwa nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ci się wszystko udałoJutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe
Nawet nie wiesz jak się ciesze, razem z tobą [emoji3059][emoji3526][emoji3][emoji16] To jutro święto. Nacieszcie się sobą. Daj znać od czasu do czasu co u was [emoji7][emoji8]Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
etatnamame
Wspaniała wiadomość! Nareszcie razem [emoji3590][emoji3590] życzę Wam szczęścia i dużo dużo miłości Taki malec potrafi zmienić życie i daje miłość nie do opisania Cieszcie się sobą! [emoji8][emoji8]Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
arona
O rany jak na to czekalam i lzy pociekly ... fantastyczna , cudowna wiadomoscJutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe
Od jutra czekamy na wiesci od was razem , w koncu jak byc powinno !
marta18691
Super❤Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe
G
gość _199
Gość
Super, strasznie się cieszęTak na stałe, będę miała opiekę kuratora. Spałam może 2 godz z tych emocji a od rana płaczę ze szczęścia dziękuję Wam wszystkim za wsparcie ❤❤❤
reklama
Podziel się: