G
guest-1725476287
Gość
Witam mój syn ma 11 miesięcy, wyszliśmy wczoraj że szpitala, w ostatniej chwili trafiliśmy z zapaleniem układu moczowego, wykryto bakterie e coli w moczu itd.. wyszliśmy z antybiotykiem który musimy dawać w domu zinnat ( musiałam z nim wyjść wcześniej bo nie mam opieki do starszaka.. ). Wszystko niby jest okej, Pani doktor mówiła żeby dużo pił i w tym problem... Dziecko nie toleruje nic dosłownie nic.. tylko pierś.. czy to z bidonu, czy kubka ze słomka, czy butelki, czy kubeczka .. nie chce pić ani wody, ani soków, ani herbatek no po prostu nic mu się nie da wcisnąć przez co trochę mało robi siku... Muszę mu jakoś próbować dawac wmuszac nawet bo wtedy zacznie lepiej się oczyszczać z bakterii a póki co jest średnio, zamyka buzię i odwraca głowę .. czy mogłaby mi któraś z was dać radę jak mu z czymś przypasować ? Bo już nie wiem o co chodzi próbowałam różnych rodzajów picia i butelek i nic nie wychodzi ... On jest już duży faktycznie tak czy inaczej powinien pić coś więcej niż sama pierś tym bardziej że są upały.. ze starszym nie miałam takiego problemu.. pił wodę jak dawałam czy herbatki a mały nie wiem czemu nie mogę mu nic wmusić i tak jest od początku ... Co tu zrobić..