Magdalenka16
Fanka BB :)
Wg pediatry to zebyMoze pojedz do laboratorium i sprawdzcie CRP to wskaznik stanu zapalnego.
Ja bym marudziła pediatrze, może będzie miała jakis pomysł co mu jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg pediatry to zebyMoze pojedz do laboratorium i sprawdzcie CRP to wskaznik stanu zapalnego.
Ja bym marudziła pediatrze, może będzie miała jakis pomysł co mu jest.
Żeby mogą spowodować zmniejszenie apetytu, a nie zaprzestanie jedzenia. Może w CZD coś mądrego wymyslaWg pediatry to zeby
A chce ci pic te elektrolity? Bo u mnie nawet starsi synowie bardzo niechetnie je piją. Wiadomo ze niemowle ma inny smak, ale dobre to one nie sąWg pediatry to zeby
Nie chce. Ale po lyczku co jakiś czas uda mi się łyżeczka podacA chce ci pic te elektrolity? Bo u mnie nawet starsi synowie bardzo niechetnie je piją. Wiadomo ze niemowle ma inny smak, ale dobre to one nie są
To dobrze, zawsze to juz coś. A jak temperatura?Nie chce. Ale po lyczku co jakiś czas uda mi się łyżeczka podac
Moja dziewczynka też uczyła się elektrolitów, podobnie jak dziecko uczy się innych smaków. Elektrolity dla dzieci są inne od tych dla dorosłych i są naprawdę smaczne. My pijemy najczęściej malinowe.Nie chce. Ale po lyczku co jakiś czas uda mi się łyżeczka podac
Może mleko zaczyna działać i faktycznie ma alergie i to było powodem. Jeśli dobrze przybrał to też super wieści. U nas ciężko dalej. Nawet bardzo ciężko i zjechal mi z wagi niestety..Jak u was? U mnie nawet niezle wypija, przybral teraz dobrze na wadze. Ale strasznie się muszę namęczyć żeby go nakarmić.
A przeszla mu juz infekcja? Moze troszke nadrobi wagę jak wyzdrowiejeMoże mleko zaczyna działać i faktycznie ma alergie i to było powodem. Jeśli dobrze przybrał to też super wieści. U nas ciężko dalej. Nawet bardzo ciężko i zjechal mi z wagi niestety..