Dominika81
Fanka BB :)
Jesteście bardzo dzielne i odważne mamuśki [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez podziwiam. Mam 3 i do 40 mi jeszcze brakuje bo dopiero 33 w tym roku skończę ale czasami opadam z sil po całym dniu. Ja mam na zmianę córka, syn i córkaWitam się i ja po przerwie!
Netka, podziwiam, w ciąży z piątym dzieckiem planujesz jeszcze szóste? No i masz 40 a czujesz się na 30? Ja w styczniu skończę 40 i nie czuję się młodo choć nikt mi tych lat nie daje. Jak Ty to robisz?
Ja mam czterech chłopców i niezrealizowane marzenie o córce, ale od małżonka po ostatnim porodzie dostałam prezent na zakończenie rozmnażania :-) Wymowne, prawda?
U mnie ostatnio zła passa i podejrzewam, że albo mam baby blues albo kryzys wieku średniego.
O to podobnie☺ ja tez juz czekam na prawdziwa wiosne☺Kinga ja też mam na zmianę tylko syn, córka, syn jeszcze mam 29 lat
Mam nadzieję, że jak pogoda się ustabilizuje to wrócą Wam siły!! Ja bym bardzo chciała prawdziwą wiosnę a nie takie coś jak jest..
Gratuluje i powodzenia!Hej. Dawno mnie nie było. Gratuluje wszystkich ciąż i porodów.
U nas dzisiaj słoneczko wyszło (ciekawe na jak długo).
Najmłodsza dostała sie do przedszkola więc od września będę miała luz w domu. Na chwile, bo w grudniu jak dobrze pójdzie przybędzie nas w domu