reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
I 3 tyg dochodzenia do fprmynpo antybiotyku... to.mnie najbardziej boli

Ostatnia edycja:
Ogólnie choroba bardzo osłabia. Mieliśmy nawrót po dwóch tygodniach. Więc antybiotyk w sumie miesiąc brala. I kaszel ja męczył. A potem jeszcze wirus jakiś się przyplątał. Brrrr

Moje jak chodziły do przedszkola to zawsze wisiała kartka jak pojawiło się coś "nowego" z chorób w przedszkolu. Dodatkowo byla cała rozpiska co to za choroba , jak się objawia i na co zwrócić uwagę.
Odkąd poszli do szkoły to tylko wszy na tapecie szkolnej :D ;)

Moje jak chodziły do przedszkola to zawsze wisiała kartka jak pojawiło się coś "nowego" z chorób w przedszkolu. Dodatkowo byla cała rozpiska co to za choroba , jak się objawia i na co zwrócić uwagę.
Odkąd poszli do szkoły to tylko wszy na tapecie szkolnej :D ;)
To fajnie jak szkoła informuje o takich przypadkach... ja wolę wiedzieć i zdecydować czy chce podtrzymać dziecko w domu te kilka dni czy ryzykować zarazę w domu...

Wszy nas jeszcze omineły...[emoji85] ale już to widze... moje 3 długo włose i ja... miały by gdzie zwierzątka szaleć

reklama
Jak tam dziewczyny prezenty ogarnięte? Mikołaj już za zakrętem... moje panny jeszcze średnio świadome o co chodzi z Mikołajem, ale za rok będzie już oczekiwanie na całego.

Do góry