reklama
Jestem dzisiaj po amnioNiestety taki wynik daje duże prawdopodobieństwo występowania tej wady… nie chcesz zrobić amnio ?
kasiaa91
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, niestety - w tym przypadku - sanco jest bardzo rzetelnym badaniem i szansa że wynik się nie potwierdzi jest jak na pewno wiesz bardzo mała…Jestem dzisiaj po amnio
Jak USG, markery były ok?
KolejneTrzymam kciuki, niestety - w tym przypadku - sanco jest bardzo rzetelnym badaniem i szansa że wynik się nie potwierdzi jest jak na pewno wiesz bardzo mała…
Jak USG, markery były ok?
Ostatnia edycja:
W 11 tygodniu kość nosowa była w 13 już lekarz jej nie znalazł,była obecna fala zwrotną po której w 17 tygodniu już nie było śladu.Kolejne straszenie ,może czas na pocieszenie bo widzę, że zamiast grupy wsparcia robi się tu osąd.Moja droga wczoraj przeda mną była kobieta której nifty wykazały,że jest ok A amnio ZD.Takze ciągle trzymam się nadziei bo oba umiera ostatnia!
kasiaa91
Fanka BB :)
Jaki osąd?Kolejne straszenie ,może czas na pocieszenie bo widzę, że zamiast grupy wsparcia robi się tu osąd.Moja droga wczoraj przeda mną była kobieta której nifty wykazały,że jest ok A amnio ZD.Takze ciągle trzymam się nadziei bo oba umiera ostatnia!
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Gdzie został napisany osąd? @kasiaa91 napisała wszystko zgodnie z prawdą, stety niestety testy wolnego DNA są bardzo czułe i, co za tym idzie, rzetelne. Dodatkowo około 20% usg płodu nie uwidacznia wady genetycznej, a takowa może istnieć. Niestety w takim przypadku trzeba mieć nadzieję i czekać na wynik amniopunkcji.Kolejne straszenie ,może czas na pocieszenie bo widzę, że zamiast grupy wsparcia robi się tu osąd.Moja droga wczoraj przeda mną była kobieta której nifty wykazały,że jest ok A amnio ZD.Takze ciągle trzymam się nadziei bo oba umiera ostatnia!
Nie wiem czy ktoś czytał moje pytanie odnośnie wynikow,pytanie brzmiało " czy ktoś miał taką sytuację ?",Nie szukam mądrości typu jaką wiarygodność ma test Sanco bo to doskonałe wiem choć w moim przypadku firma zawiodła ( jeśli sledzisz moje wypowiedzi),odpowiedź typu "szansa jest bardzo mała, czy znikoma".Szukam odpowiedzi na pytanie, bo nie wierzę, że nikt nie był w takiej sytuacji .Jeżeli ktoś tego nie przechodził nie wiem o czym mówi, o wiarygodności mogę poczytać na necie jest wiele wypowiedzi.Takze dziewczyny ochlonce ,jeśli nie byliscie w takiej sytuacji nie zabierajcie głosu bo nie pomagacie w tym nikomu.Szukam osób które są mi w stanie pomóc A nie głosić mądrościGdzie został napisany osąd? @kasiaa91 napisała wszystko zgodnie z prawdą, stety niestety testy wolnego DNA są bardzo czułe i, co za tym idzie, rzetelne. Dodatkowo około 20% usg płodu nie uwidacznia wady genetycznej, a takowa może istnieć. Niestety w takim przypadku trzeba mieć nadzieję i czekać na wynik amniopunkcji.
reklama
Nie widzę sensu już na tum forum , szukam pomocy ,osób w podobnej sytuacji A przede wszystkim odrobiny nadziei ,stresujecie mnie swoimi wypowiedziami ,choć same nie byłyscie w takiej sytuacji.Zycze każdemu zdrówia i oby nikt nie musiał być w takiej sytuacji.Nie widzę już sensu udzielania się na tym forum ani odczytywanie wiadomości nie na temat.Trzymajcie się ,kończę i daje sobie spokój z czytaniem i odpowiadaniem