reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
kurcze, ja niby widzę jakiś prześwit, ale ja na tych paskowych często widzę jakieś chooyocienie, właśnie takie dziwne prześwity. Więc bym się ani nie łamała, ani nie nastawiała, po prostu musisz sikać dalej. A który jesteś dpo?

Hejo dziewczynki w środę 😁 Ja dzisiaj praca zdalna więc dresik w domu na chillaxie 🙂 Swoją drogą nadrabianie 30 stron po popołudniowej nieobecności na forum 😅 Jeśli chodzi o samopoczucie jest ok. Co jakiś czas zabolą jajniki raz z jednej, raz z drugiej. Dzisiaj do estrofemu i encortonu dochodzi progesteron basins i cyclogest także jeszcze 10 dni i może będzie coś wiadomo. To czekanie jest najgorsze.

reklama
@kicikocia patrz jakie mam reklamy 😆
Screenshot_2023-02-15-09-31-55-596_com.android.chrome.jpg

Do góry