anyżowa
Fanka BB :)
Ja widzęZrobiłam dziś test i czy wy tez tam widzicie cień cienia, czy tylko ja od tego wypalania wzrokiem Zobacz załącznik 1495603drugiej kreski mam zwidy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzęZrobiłam dziś test i czy wy tez tam widzicie cień cienia, czy tylko ja od tego wypalania wzrokiem Zobacz załącznik 1495603drugiej kreski mam zwidy?
Kwiaty i tak zwiędną a trzeba za bukiet teraz zapłacic nie małe pieniądze. Dlatego zrobilismy z tego tradycję i polecam innym, bo nic tak nie cieszy jak pomaganie.O super gest my też przed tv i cała rodzinka oglądamy farmę
czy mogę zapytać czy cos zmieniłaś między staraniem się o pierwsze a drugie? Moja daleka znajoma też starała się 5 lat o pierwsze a w drugą ciążę zaszła od razu po skończeniu karmienia i nawet nie wiedziała przez kilka pierwszych tyg więc się zastanawiam czy coś się zmienia w cielePierwsze 5 lat. Drugie rok
Ja to już nawet nie mam korony, spadła i poturlala się do studzienki idę się doczłapać do łazienki i jadę do lekarza :/Co to za smutasy dzisiaj ? Nie można tak ! Wiadomo jest ciężko ale to napewno w niczym nie pomoge
Ja mam dzisiaj super dzień
Rano seksy - wieczorem idziemy z mężem na kolacje ( w końcu coś zjem dobrego a nie tylko dieta ) mam zamiar tez wypić kilka drinków ! A co ! Należy mi się
Mam jakiś super nastrój
Jutro mam endokrynologa
Czwartek mam wlewy
Moje nowe suple czekają w paczkomacie
W poniedziałek idę na fizjoterapie uroginekologiczna
Pomału zaczyna się układać
Głowa do góry kobietki ! Poprawiać koronę i zasuwamy dalej
Brałam przez rok tabletki anty po pierwszy porodzie przez to mialam w miarę regularne cykle po.odstawieniu. No i nie zaprzątałam sobie głowy tylko staraniami. Tak jak poprzednio wszystko kręciło się wokół tego tak przy kolejnych staraniach już nie bo przeciez dziecko jedno na pokładzie. I to wymagające. I to jedyne co się zmieniło. Wkleję Ci również naszą historię która pisalam.tutaj kilka dni temuczy mogę zapytać czy cos zmieniłaś między staraniem się o pierwsze a drugie? Moja daleka znajoma też starała się 5 lat o pierwsze a w drugą ciążę zaszła od razu po skończeniu karmienia i nawet nie wiedziała przez kilka pierwszych tyg więc się zastanawiam czy coś się zmienia w ciele
To musisz nabrać mocy żeby ja znaleźć i z powrotem założyćJa to już nawet nie mam korony, spadła i poturlala się do studzienki idę się doczłapać do łazienki i jadę do lekarza :/