reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
to jest errata do stycznia kochane bo ja w lutym pauzuje hahah
Przepraszam, że piszę na nie legalu 😅🙈, ja tam widzę krechę leć na betę i trzymam kciuki 💚🍀.

Oczywiście dziewczyny za Was wszystkie trzymam! Tęskno za Wami💚🍀. Trzymajcie się cieplutko!

reklama
Melduje, ze temp poszła fest w dół, wiec nawet nie sikam 🤷🏼‍♀️

Załączniki

• IMG_9476.jpeg
    IMG_9476.jpeg
    59,7 KB · Wyświetleń: 47
Cześć laseczki. jak ja się cieszę, że dzisiaj piąteczek :)
śniło mi się dzisiaj, że zobaczyłam dwie kreski na teście i pierwsze co na bete i napisałam do was na forum 😅ale nie zdążyłam się nacieszyć bo zaraz przyszlo plamienie... także tego... idę sprawdzić w senniku czy to oznacza cionsz w najbliższym czasie ;)

reklama
Do góry