reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dzień dobry dziewczyny! Pojadłyście wczoraj walentynkowe słodkości? Pamiętajcie, że jutro wlecą kolejne kalorie! 😂
U mnie spadek temperatury, ale nie wiem jak było wczoraj, bo nie chciało mi się mierzyć 🤣 Aż zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie było owulki już w 11dc, ale chyba nie… Zresztą zobaczę kiedy dostanę okres 😝

Załączniki

• IMG_4605.jpeg
    IMG_4605.jpeg
    51,6 KB · Wyświetleń: 33
Kto zapomniał przestawić budzik z home officowej godziny i zaspał do pracy?
Look At Me Reaction GIF by WWE

Ja to sobie wyznaczyłam 7-godzinny tryb pracy ;D Jak zaczynałam pracę w obecnej firmie (kwiecień 2022), to przychodziłam na 7-7.30 (bo tak się przyzwyczaiłam w poprzedniej) i wychodziłam o 15. Teraz przychodzę ok. 8.30 (a wszyscy na 9:00), ale wszyscy myślą, że kończę o 15:30 maksymalnie.... :)))) więc jakby co to ciiiiiiiii ;p

Oficjalne info dla wszystkich lasek: Jeśli macie cień, nawet jak nie łapie zdjęcie według Was, to jeśli już zdecydowałyście się o tym poinformować, Waszym obowiazkiem jest wrzucenie zdjecia. Za info o kresce bez zdjęcia będę rozdawać bany (nie mam takiej możliwości ale ją posiądę)

Cześć dziewczyny, gratuluję ciąż <3
Ciązko mi Was nadrabiać i być aktywną cały czas :D
My jednak już wróciliśmy do gry, wracamy do starań, jak nic się nie uda to w maju//czerwcu idziemy na monitoring :)
Narazie wsparcie owulacji i splementacja - fertistim, wit C, selen, cynk, NAC, Pueria Uno, Q10, wit E.
Od kilki dni ciągną mnie (chyba) jajniki. Ciekawe co to zwiastuje.
Powodzenia wszystkim <3

reklama
Dla zainteresowanych jestem po wizycie u endokrynologa
Powiedziala ze nie mam Hashimoto ale wszystko idzie ku temu żeby to mieć ( usg czyste ) to chyba dobra wiadomość ? Nie wiem
I powiedziała jeszcze ze normy TSH do zajścia w ciąże zostały podwyższone 🤷‍♀️( tak zrozumiałam )
Mam dalej brać eutyrox 25mg
Dodatkowo dostałam skierowanie na badanie prolaktyny po obciążeniu tabletka : także jutro idę

A teraz ruszam do domku czeka mnie godzinna trasa . Ach co się nie zrobi żeby pójść do dobrego lekarza ?

Do góry