reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

@Aczkolwiek@to_na_pralkę zoba to... apka mi przesunela termin owu na 29.01
@pluto_nova
@MyszkaMiki30
Takiego wykresu jeszcze nie miałam;p
i dzisiaj ta tempka tak mi skoczyla i chyba był wyrzut proga, bo od dzisiaj mnie cyce strasznie bolą...

Załączniki

• Screenshot_20230202-060414_Flo.jpg
    Screenshot_20230202-060414_Flo.jpg
    123,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Mój wykres jak na razie płaski niczym dla niektórych ziemia, ale to dobrze, będzie czytelny jak już przyjdzie owu, bo dzisiaj dopiero 9dc 😝

Czyli bez sensu tracić kasę tak naprawdę :) lepiej poczekać chociaż to czekanie takie ciężkie jest 😁 pierwszy i druga ciąża tak jakoś to było a teraz jakby to była pierwsza tak bardzo chcę 😃
Tak właściwie wszędzie podają, ze najwczesniej gdy mozesz zrobic test z krwi to 8 dni po, więc na upartego można zrobic bete i proga 8 dni po i wiedzieć, może duzo więcej.

reklama
Do góry