reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, szczepiłyście się na covid/planujecie się jeszcze zaszczepić?
Pytam tak o, bo jak nie ma nowych postów w w moich wątkach, to mi się ten o szczepieniach na covid z głównej strony pokazuje, i tak jestem ciekawa jak to wśród staraczek.

Ja się nie zaszczepiłam i nie planuje już tego zrobić.

reklama
Dziewczyny, szczepiłyście się na covid/planujecie się jeszcze zaszczepić?
Pytam tak o, bo jak nie ma nowych postów w w moich wątkach, to mi się ten o szczepieniach na covid z głównej strony pokazuje, i tak jestem ciekawa jak to wśród staraczek.

Ja się nie zaszczepiłam i nie planuje już tego zrobić.
ja się szczepiłam, ale już nie wiem ile razy, bo się w tym gubię. W każdym razie się szczepiłam zawsze tymi od szamponu Ci niby nie gryzie w oczy, ze dwa razy na pewno, a nie wiem czy nie trzy. W każdym razie skutków ubocznych na razie nie odczułam, po samym szczepieniu czułam się dobrze, a na covid chyba nie chorowałam ("chyba" bo nie wykluczam, że jakoś bezobjawowo albo lekko nie przeszłam)

ja się szczepiłam, ale już nie wiem ile razy, bo się w tym gubię. W każdym razie się szczepiłam zawsze tymi od szamponu Ci niby nie gryzie w oczy, ze dwa razy na pewno, a nie wiem czy nie trzy. W każdym razie skutków ubocznych na razie nie odczułam, po samym szczepieniu czułam się dobrze, a na covid chyba nie chorowałam ("chyba" bo nie wykluczam, że jakoś bezobjawowo albo lekko nie przeszłam)
dobra ja moge skopiować Twoją wypowiedź jako swoją bo to samo

Oj wczesna ta godzina, czytam Twój post o szamponie i myślę; to była szczepionka head and shoulders?! 😂😳😳

Hejka w czwartek, coraz bliżej weekendu 🤗

11dpo biel, ale przy tej tempce to wiadomo, można odpuścić sobie sikanie, także czekam już tylko na okres

Załączniki

• 03CC1BAD-6317-4AC0-83AE-C2D664105F58.png
    03CC1BAD-6317-4AC0-83AE-C2D664105F58.png
    125,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
O nieee, ginekolodzy i ich złota rada podsumowująca kilkuminutową wizyte za milion monet "starać się starać" to moje znienawidzone hasło xd
Moje: ja tu u pani naprawdę problemów nie widzie, proszę uprawiać seks codziennie i widzimy się za 2 miesiące, mam nadzieje, ze z ciąża🙄
Czemu kuxwa tylko ja problemy u siebie widze 😞

Do góry