reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Hej Dziewczyny! Dołączam do Was :) dzisiaj mój drugi dzień cyklu, więc testowanie pod sam koniec miesiąca. Mąż jeszcze o tym nie wie (i chyba mu nie powiem, żeby go nie stresować ;)), ale ten miesiąc będzie staraniem sie co do dnia, z mierzeniem temperatury i monitoringiem cyklu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Powodzenia wszystkim.

reklama
Hej Dziewczyny! Dołączam do Was :) dzisiaj mój drugi dzień cyklu, więc testowanie pod sam koniec miesiąca. Mąż jeszcze o tym nie wie (i chyba mu nie powiem, żeby go nie stresować ;)), ale ten miesiąc będzie staraniem sie co do dnia, z mierzeniem temperatury i monitoringiem cyklu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Powodzenia wszystkim.
Hej! Witaj wśród nas :) oby szybko się udało. Ile się staracie? Macie za sobą jakieś badania?

Hej:)
Napisz więcej o sobie, jak długo się staracie, czy robiłaś już jakieś badania.

Tak sobie myślę, jak czasem dziwczyny robią przerwę od forum, żeby oczyścić głowę. Też kiedyś to roiłam, pamiętam. A teraz to forum mi pomaga jakoś przetrwać to wszystko, nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy tu.
Ja mam tak samo, a jeszcze niedawno też myślałam żeby zluzować i po tym siedzę tu, kiedy tylko mogę.

reklama
Tak sobie myślę, jak czasem dziwczyny robią przerwę od forum, żeby oczyścić głowę. Też kiedyś to roiłam, pamiętam. A teraz to forum mi pomaga jakoś przetrwać to wszystko, nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy tu.
ja ostatnio o tym pisałam, że dla mnie to rozmowy z koleżankami, tylko takie z tematem przewodnim.

I tak myślę o tym w kółko, o 6 rano mam budzik ustawiony na mierzenie temperatury nawet jak mogę wstać o 8:50 do pracy, więc no nie ma opcji, że bym nie myślała. A tu się nie czuje wariatką, nawet jak Wam opowiadam o przeznaczeniu oparte na dwójkach i paczkomacie 🤷‍♀️

Do góry