Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No super gratulujęCała się trzęsę
GratulacjeCała się trzęsę
Test zrobiłam wczoraj rano w 38 dc i też wyszła mi taka kreska.. Ale dziś niestety dostałam okres..Zobacz załącznik 989180
Hej dziewczyny!
Test zrobiony wczoraj rano, w 33 dniu cyklu, przy cyklach średnio 31 dniowych. Po 7-8 minutach pojawiła się taka blada, cieniutka kreska. W instrukcji napisane było, żeby odczekać 5 minut, a jeżeli nic się nie pojawi to odczekać dodatkową minutę. Myślicie, że mogę mieć jeszcze nadzieję, czy kreska, która pojawiła się po tym czasie to jakiś błąd?
Okres taki normalny? Czy słabszy? Bo to ma znaczenieTest zrobiłam wczoraj rano w 38 dc i też wyszła mi taka kreska.. Ale dziś niestety dostałam okres..
Okres taki normalny? Czy słabszy? Bo to ma znaczenie
Niestety normalny...Okres taki normalny? Czy słabszy? Bo to ma znaczenie