Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są kreski Ale ja na tym facelle też miałam drugą, a w ciąży nie byłam. Co nie znaczy, ze u Ciebie tak będzie, zwłaszcza, ze ten drugi też pozytywny.Hej. Jestem nowa. Zrobiłam dziś test i proszę pomóżcie..... Dwie kreski czy jedna?
Negatywny. Nawet cienia nie widać.Dzień dobry.. Poszukuje pomocy. Czy ten test jest pozytywny czy negatywny? Zdjęcie zrobione na świeżym teście nie zleżałym.
Raczej Pozytyw, powtórz za 2 dni ja widzę kreseczkę ale warto powtórzyćDzień dobry.. Poszukuje pomocy. Czy ten test jest pozytywny czy negatywny? Zdjęcie zrobione na świeżym teście nie zleżałym.
Gdzie Ty tam widzisz dwie kreski? Sorry, ale tam nic nie ma.Raczej Pozytyw, powtórz za 2 dni ja widzę kreseczkę ale warto powtórzyć
Widzę cień cieniaGdzie Ty tam widzisz dwie kreski? Sorry, ale tam nic nie ma.
Zaniepokojona jestem, bo pierwszy raz świeży test do 5 minut cokolwiek pokazał. Zawsze sie pokazywało później. Wiadomo ze trzeba się przyjrzeć być może robiony za wcześnie natomiast zawsze cos.. Dziękuje wszystkim za odpowiedziRaczej Pozytyw, powtórz za 2 dni ja widzę kreseczkę ale warto powtórzyć
+ te testy z pink jak dla mnie są troche oszukane. Na internecie ciężko znaleźć pozytywny test z 2 maksymalnie mocnymi kreskami + moja koleżanką w zaawansowanej ciąży nawet mocnej przy tym tescie nie miała, wiec moim skromnym zdaniem test rzekomo czuły ale podejrzany.Zaniepokojona jestem, bo pierwszy raz świeży test do 5 minut cokolwiek pokazał. Zawsze sie pokazywało później. Wiadomo ze trzeba się przyjrzeć być może robiony za wcześnie natomiast zawsze cos.. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi
Poczekaj dwa dni i będziesz miala pewność lub pójdź jutro na beta wtedy juz bedzie 100 procentową pewność, aczkolwiek przy takich wartościach lepiej sie wstrzymac bo często kobiety robia za wcześnie testy, cos nam sie pokaze a potem okazuje sie ze jednak ciaza biochemiczna, sama jesten tego przykładem i to podwójnym ale tak czy inaczej życzę Powodzenia!Zaniepokojona jestem, bo pierwszy raz świeży test do 5 minut cokolwiek pokazał. Zawsze sie pokazywało później. Wiadomo ze trzeba się przyjrzeć być może robiony za wcześnie natomiast zawsze cos.. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi
Dziękuje bardzo jeszcze raz za odpowiedziPoczekaj dwa dni i będziesz miala pewność lub pójdź jutro na beta wtedy juz bedzie 100 procentową pewność, aczkolwiek przy takich wartościach lepiej sie wstrzymac bo często kobiety robia za wcześnie testy, cos nam sie pokaze a potem okazuje sie ze jednak ciaza biochemiczna, sama jesten tego przykładem i to podwójnym ale tak czy inaczej życzę Powodzenia!