Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są kreski Ale ja na tym facelle też miałam drugą, a w ciąży nie byłam. Co nie znaczy, ze u Ciebie tak będzie, zwłaszcza, ze ten drugi też pozytywny.Hej. Jestem nowa. Zrobiłam dziś test i proszę pomóżcie..... Dwie kreski czy jedna?
A co w tym śmiesznego? Dla mnie to nie jest zabawneWiecie co jest najśmieszniejsze? Tutaj mimo kreski drugiej nie widzicie jej a w innych wątkach gdzie beta jest niższa niż 5 kreski na testach widzicie. Śmiech na sali [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja tej kreski nie widzę. Powiększ zdjęcie i sprawdź czy ją widzisz. Mam pisać nieprawdę? Najlepiej zrobić betę a nie wstawiać zdjęcia testów w internecie bo opinie jak widać są różne.Dlaczego piszesz ze to negatyw jak ta kreskę widać bez większego wpatrywania się w test?
Właśnie po twoim wpisie że tak kreski nie ma powiększyłam zdjęcie tak dla pewności czy nie mam zwidow i ta kreska tam jest.Ja tej kreski nie widzę. Powiększ zdjęcie i sprawdź czy ją widzisz. Mam pisać nieprawdę? Najlepiej zrobić betę a nie wstawiać zdjęcia testów w internecie bo opinie jak widać są różne.
No jest śmieszne bo jak kreska naprawdę jest to jej nie widzicie a jak beta wynosi z krwi niżej niż 5 to kreskę widzicie. A to jest nierealne.A co w tym śmiesznego? Dla mnie to nie jest zabawne
Dlaczego piszesz ze to negatyw jak ta kreskę widać bez większego wpatrywania się w test?
Ale ja nie widzę żeby ten test był rozebrany czy robiony pod światło. Normalnie trzyma go w dłoni i ta kreska jest widoczna. Nie każda kobieta musi mieć mocne 2 krechy żeby to była ciąża. Wiem sama po sobie. Miałam 3 testy z blada kreską że na zdjęciu nie było prawie widać a ciąża była. Autorka postu ma wyraźniejsza kreskę niż ja miałam. Szkoda że nie mam tych testów bo bym wrzuciła.Ja też kreski nie widzę, to co, mam napisać, że pozytyw?
Jesteś na forum już trochę czasu i chyba zdążyłaś zauważyć, że mnóstwo kobiet doszukuje się objawów ciążowych i kresek na teście na siłę - robią zdjęcia pod światło, rozkręcają testy, robią negatywy zdjęć, a później jak się okazuje, że nic z tego nie wyszło, to rozpacz, no bo jak to, przecież na forum widziały kreskę...
Autorko, najlepszym wyjściem byłoby badanie beta HCG, bo nie byłoby wątpliwości co do wyniku
Ale dlaczego nie mogę wyrazić swojego zdania w kulturalny sposób i od razu się z tego naśmiewasz? Ten test jest negatywny w mojej opinii, i odpowiedziałam autorce. Nie oznacza to, ze nie jest w ciąży, bo za 2-3 dni następny test może być pozytywny. Dla mnie i kilku tutaj osób ten konkretny test jest negatywny i uszanuj nasze zdanie i się nie naśmiewaj.Ale ja nie widzę żeby ten test był rozebrany czy robiony pod światło. Normalnie trzyma go w dłoni i ta kreska jest widoczna. Nie każda kobieta musi mieć mocne 2 krechy żeby to była ciąża. Wiem sama po sobie. Miałam 3 testy z blada kreską że na zdjęciu nie było prawie widać a ciąża była. Autorka postu ma wyraźniejsza kreskę niż ja miałam. Szkoda że nie mam tych testów bo bym wrzuciła.
PS nie każdy ma możliwość zrobienia bety bo np nie mieszka w Pl. Co do autorki nie wiemy skąd jest. Nie którym dziewczynom pozostają tylko testy i muszą się opierać tylko na tym niestety.