reklama
Rozwiązanie
U mnie na każdym teście (a robiłam ich sporo w obu ciążach), zawsze do 5 minut był cień, a po tym czasie dopiero ciemniały.
Laurka1990
Początkująca w BB
Tak niestety. No tak zostało tylko czekacMieszkasz za granicą ? no to trudno , trzeba zaufać testom
reklama
Fado123
Fanka BB :)
aha no to szkoda ,nic nie zrobisz ,wydaję mi się że to świadczy o ciąży ,ale pewnie na wizytę i tak ze 2 tyg trzeba poczekać ,żeby było coś widaćTak niestety. No tak zostało tylko czekac
Laurka1990
Początkująca w BB
U Nas uznają ciążę dopiero od 12tyg. Nawet jak pójdę do lekarza i powiem że podejrzewam ciążę to zrobi mi test ciążowy na potwierdzenie i tyle. A niestety w tej chwili nie mogę pozwolić sobie na prywatną wizyteaha no to szkoda ,nic nie zrobisz ,wydaję mi się że to świadczy o ciąży ,ale pewnie na wizytę i tak ze 2 tyg trzeba poczekać ,żeby było coś widać
Laurka1990
Początkująca w BB
No niestety. W marcu straciłam ciążę. Po zrobionym teście minęło cztery dni nawet na sor nie chcieli pomóc bo za wcześnie i selekcja naturalnso masakra , no nic nie zrobisz , ja się ciesze że w Polsce jest inaczej ,bo nie wiem czy by mi się udało ciąże utrzymać
Fado123
No właśnie ,takie tam mają podejście ,z jednej strony to rozumiem ,bo jeśli coś nie jest zdolne do samodzielnego życia ,to natura eliminuje ,u mnie akurat był problem z progesteronem , tabletki pomogły i mam 33 tc ,Córeczka rozwija się prawidłowo
Laurka1990
Początkująca w BB
No dokladnie. Gratuluję u mnie w domu biegają już trzy dziewczynki.No właśnie ,takie tam mają podejście ,z jednej strony to rozumiem ,bo jeśli coś nie jest zdolne do samodzielnego życia ,to natura eliminuje ,u mnie akurat był problem z progesteronem , tabletki pomogły i mam 33 tc ,Córeczka rozwija się prawidłowo
Fado123
Oooo no to super , podziwiamNo dokladnie. Gratuluję u mnie w domu biegają już trzy dziewczynki.
Laurka1990
Początkująca w BB
Jest czasem ciężko zwłaszcza że pierwsza córka jest niepełnosprawna ale są wspaniałe i dają człowiekowi siłę na każdy dzienOooo no to super , podziwiam
reklama
Fado123
Tym bardziej chylę czołaJest czasem ciężko zwłaszcza że pierwsza córka jest niepełnosprawna ale są wspaniałe i dają człowiekowi siłę na każdy dzien