reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dostawka do łóżka

natt_jul

Aktywna w BB
Cześć kochane , zastanawiam się nad dostawką , ale problem leży w tym, że pomiędzy łóżkiem a szafa mam dosłownie miejsca na około 40 cm i jedynym sensownym rozwiązaniem byłoby po prostu podstawić dostawkę w nogach. Tylko teraz pytanie . Czy któraś z Was praktykowała takie rozwiązanie i jak to się sprawdziło. Jestem na etapie szukania dostawki, także mam jeszcze czas na ewentualne kupienie. A jeśli wg Was było to uciążliwe to po prostu odpuszczę sobie kupno tej dostawki.

reklama
Hej,
W zeszłym tygodniu właśnie zamawiałam dostawke :)
Myślę, że dostawka to praktyczne rozwiązanie do małych sypialni. Jedna z moich koleżanek wymieniła nawet łóżko na węższe żeby jej się dostawka zmieściła i dosunela je do ściany. Druga znajoma właśnie dostawke miała "w nogach" i nie narzekała, z dostawki bardzo zadowolona. Opcja regulowania wysokości pozwoli w jakimś zakresie nasunąć dostawke na łóżko, to może wjedzie :)
Ja zamówiłam dostawke o takich wymiarach. Długość 85 cm, szerokość 63 cm.
pozdrawiam

Mnie się bardzo sprawdziła dostawka. Ale dlaczego ma być w (waszych?) nogach? To chyba powinna być zamykana, jakoś mam dziwne wizje skopania niemowlęcia w nocy.

Mnie się bardzo sprawdziła dostawka. Ale dlaczego ma być w (waszych?) nogach? To chyba powinna być zamykana, jakoś mam dziwne wizje skopania niemowlęcia w nocy.
Pomiędzy łóżkiem a szafa nie zmieści nam się dostawka, jedyne co możemy zrobić to zmienić pozycje w łóżku o 180 stopni, aby głowy były tam gdzie nogi , nic więcej nie wymyślę

Do góry