Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Zrobiłaś wszystko co mogłaś. Zdążyli podać sterydy wiec wielki plus dla was.
Będę sie modlić za waszego maluszka.
Będę sie modlić za waszego maluszka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mały wielki cudaczek. Jest pod respiratorem, ale to normalne. Rozpręża pałucka, bo on sam jeszcze tego zrobić nie umie. Jak tylko się da odłącza. Jeśli śliczny.Moje 750 gr małego cudu.. Nie musiał być reanimowany, oddychał, płakał cichutko.. Dzisiaj się zobaczymy na chwilkę pierwszy raz. Jest mi bardzo ciężko, myślę co jeszcze mogłam zrobić. Dziewczyny rozwarcie się przystopowało, pęcherz lekko cofnął.. Odkleiło się łożysko. Najgorsze że położne zamiast wesprzeć mówią że to pewnie przez to że raz jedyny poszłam do toalety.. Po antybiotyku miałam odrazu odruch wymiotny i poszłam odruchowo impuls, zwymiotowalam...
Jesteś dzielna!! zdrowka dla WasMoje 750 gr małego cudu.. Nie musiał być reanimowany, oddychał, płakał cichutko.. Dzisiaj się zobaczymy na chwilkę pierwszy raz. Jest mi bardzo ciężko, myślę co jeszcze mogłam zrobić. Dziewczyny rozwarcie się przystopowało, pęcherz lekko cofnął.. Odkleiło się łożysko. Najgorsze że położne zamiast wesprzeć mówią że to pewnie przez to że raz jedyny poszłam do toalety.. Po antybiotyku miałam odrazu odruch wymiotny i poszłam odruchowo impuls, zwymiotowalam...
Masakra!!! Jesteś Silną babką @Destino!!!! [emoji8][emoji8][emoji8]@Wiola35*
Popatrz moje 900 g szczęścia wtedy i obecnie. Mam nadzieję, że kiedyś ty będziesz dodawać innym otuchy i nadziei Wasza historia
Zobacz załącznik 1155828Zobacz załącznik 1155829