Brownie1992
Moderator
Będziecie wiedzieć pierwsze zaraz po mężuJuż niedługo, prawda kurowo? @Brownie1992
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziecie wiedzieć pierwsze zaraz po mężuJuż niedługo, prawda kurowo? @Brownie1992
To nie możemy też z Wami na porodówkę?Będziecie wiedzieć pierwsze zaraz po mężu
Niestety szpital akceptuje tylko jedną osobę towarzyszącąTo nie możemy też z Wami na porodówkę?
trudno, zadowolimy się relacją live videoNiestety szpital akceptuje tylko jedną osobę towarzyszącą
Będę czekać pod oknemTo nie możemy też z Wami na porodówkę?
To się dziele, że się szczęśliwie "rozwiazalam" 26 marca i mam już Piotrusia, którego zodyn lekarz nie domierzyl z mojego 3100 w dniu przyjęcia do szpitala wyszedł klusek 3980
Już chcesz swatać nasze dzieciBędę czekać pod oknem
Piotruś pozna koleżankę. Może jeszcze @Brownie1992 wyląduje w tym samym pokoju co ja bylam
Czekaj no, ja się tam szybko zatrudnię i Cię znieczulę.Niestety szpital akceptuje tylko jedną osobę towarzyszącą
Hej, byłam pierwsza i Olgierd jest starszyJuż chcesz swatać nasze dzieci
Ostatnio jedna nasza koleżanka z forum mi powiedziała, że to nie jest dobry pomysł bo na pewno dzieciaki forumowe odziedziczą nasze problemy z niepłodnością
Piotruś jest bliżejHej, byłam pierwsza i Olgierd jest starszy