anyżowa
Fanka BB :)
Może @Aczkolwiek@to_na_pralkę coś napiszesz odnośnie starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie czuje się długoletnią Staraczka, bo udało się w przepisowym roku, ale na pewno czuje się Staraczką to oczekiwanie comiesięczne pamietam do dziś, mimo, ze już 15tc. Ze schorzeń, które mam stwierdzone to niedoczynnosc tarczycy od 2013 roku, w czasie starań dziwny epizod, gdy TSH skoczyło ponad 5. Hormonalnie ok, ale cykle nieregularne, długie, udało się zajsc z owulacji w 21dc.Może @Aczkolwiek@to_na_pralkę coś napiszesz odnośnie starań
na majowe to miało iśćW poniedziałek Was nadrobię ale skoro tyle tu o kotach i ananasach to musiałam wstawić
dobrze ze poszło tu, bo sikam już wysłałam wszystkim znajomymna majowe to miało iść
dobrze ze poszło tu, bo sikam już wysłałam wszystkim znajomym
ze dobrze? ze sikam? czy ze wysłałam?Potwierdzam.
ze dobrze? ze sikam? czy ze wysłałam?