reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

Potwierdzam, że od ponad tygodnia twixy są na świecie 😏

W skrócie dla tych, które nadal szukają światełka w tunelu. 3 lata starań.
Pierwsze pół roku 2 straty. Przeszliśmy przez lekarzy, którzy przepisywali dupka standardowo od 16 DC, przez stymulacje, które doprowadziły, że moje endometrium praktycznie zanikło, hsg, laparoskopię potwierdzającą niedrożność jajowodu, słabe nasienie - morfologia 0%.
I tak, odpuszczaliśmy starania, wakacje też były. Mimo tego przez kolejne 2,5 roku żadnej ciąży. Daliśmy sobie ostatnią szansę i mieliśmy zakończyć starania z ciąża lub bez. Udało się przy pierwszej iui 🥰

Teraz trzymam mocno kciuki za kolejne forumowe staraczki ✊
Ty mi tu nie potwierdzaj bo ja dobrze wiem, że Twixy są na świecie 😂
Ogarniajcie się w nowej rzeczywistości i dawaj znać co tam u Was 😘

reklama
nie wiem jak to się stało ale dopiero dziś zobaczyłam ten post 😁

Tymczasem mój wymarzony, wypłakany, wyczekany Pawełek ma już 27 dni 😍😍😍😍

Co prawda trochę się pospieszył na ten świat😅 mimo, że ciąża wspaniała - bez żadnych mdłości i innych niedogodności aż do 37 tygodnia, to na końcówce się zepsuła i musieliśmy wygonić dzidziusia w 38+0 (ciśnienie 150/100 nie do zbicia lekami) 😬 na szczęście udał nam się zdrowy, silny chłop 💪🏻 24 sierpnia 2023 r. byliśmy na pierwszej wizycie w Invimedzie a 7 sierpnia 2024 r. oszaleliśmy ze Starym ze szczęścia 😂😍🥰
Przybijam pionę z ciśnieniem. U mnie było ponad 160 w krytycznym momencie 😂
Cieszę się, że maleństwo już z Wami 🥰

Rozumiem, że wyglądałaś jak modelka 😁
Było minęło, hahaha 😜
Big Hero 6 Belly GIF

reklama
Do góry