reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ja też za kazdym razem jak dzwoni budzik i muszę wstać szkraby wyszykować i zaprowadzić na autobus to sobie obiecuje ze jak wrócę to sie glebne...ale jakos potem szkoda mi dnia:-)

reklama
Jak ja musiałam zaprowadzać swoja do przedszkola to tez juz sie nie kładłam,ale jak teraz R zawozi ja do przedszkola a wychodzą przed 7 rano wiec jest jeszcze ciemnawo wiec myk do łóżka i spie,tym bardziej ze chodzę spac kolo 23-24 a w nocy mam kursy z krążącymi dziecmi z łóżka do łóżka i zwyczajnie chodzę wiecznie wie wyspana. A Klaudia kładziue sie koło mnie i sobie oglada bajki lub gra na swojej grze co dostała pod choinke,a ja drzemię :-p jak sie pewnie skroci noc to i ja już sie nie położe;-)

Ja ostatnio tak robiłam, szykowałam Maję do przedszkola i jak tylko moi wychodzili to szłam dalej spać do godz.11-12 a potem do 1 w nocy spać nie mogłam więc dałam sobie z tym spokój :crazy::crazy:
Najwyżej w ciągu dnia zdrzemnę się z pół godzinki bo potem znowu nie będę mogła zasnąć :crazy::crazy:

my bylysmy na malych zakupach, mloda lezy teraz.
evelinka salke mam na 10 osob na impreze zamowiona, wiec max 9 gosci moze miec.

ja jak iwonka sporo sprzedaje, faktycznie troszke kaski mozna miec, ja wlasnie z mysla o imprezie urodiznowej teraz sprzedaje.
a kupuje zadziej ale kupuje, szczegolnie jak mi sie czegos nie chce w sklepach szukac

obiadek prawie zrobiony,tylko jeszcze musze makaron kupic,bo rano zapomnialam o nim,a dzisiaj u mnie lazanki,jakies kwasne ostatnio za mna chodzi..ja to w ogole ostatnio mam jakies dziwne apetyty..wczoraj wieczorem zjadlam ogromnego loda czekoladowego..az zwymiotowalam,bo chyba za duzo go zjadlam..ale nie moglam sie opanowac..straszny lakomczuch ze mnie..a potem cierpie,noz coz..
milego popludnia,ja zaraz mykam po dzieciaczki do szkoly,a jutro maz w domu,wiec nie wiem czy dam rade do was zajrzec..

A mi się dziś udało w końcu nowe kozaczki kupić.Czy mi się wydaje,czy ceny na buty strasznie w tym roku do góry poszły?Niby przeceny,ale sprzedawcy i tak muszą na swoje wyjść...

Ja ciągle coś sprzedaje na allegro,naprawdę można fajną kase zdobyć z tego:tak: nie mówiąc ile kupuje:-p
A dużo z tego Allegro pobiera czy to groszowe sprawy wychodzą?

evelinka salke mam na 10 osob na impreze zamowiona, wiec max 9 gosci moze miec
To pewnie,że wygodniej w sali zabaw zrobić,bo takiej gromadce też by trzeba było zajęcia zapewnić,żeby ciekawie było.A tak to sobie same czas zorganizują.

Madlen a ja się zastanawiałam,gdzie się podziewasz,że nie piszesz :) A co Ty masz za dziwne apetyty,hę ?:-p:laugh2:

evelinka allegro nie pobiera duzych oplat, zalezy za ile i co sprzedajesz, ostatnio czesto byly pormocje na wystawianie towarowow.

co do sali zabaw to tam na szczescie jest animatorka, wiec zabawi dzieci:)

madlen oliwia uwielbia lazanki, tak snadardowo chcialby zebym je co kilka dnie robila

reklama
Do góry