reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Zuzkus kliinij myszka na niego i zaznacz Zapisz obrazek jako potem wstaw w podpis i zaznacz go wstawiajac link do strony :tak:Znalazłam dziś przez przypadek taki ładny właśnie:tak:

Zmykam spać zaraz,ogladamy z R Spartakusa na HBO a jutro moja księzniczka ma bal w przedszkolu i bedzie przebrana za Belle.:tak:

Dobranoc
Wyspy: 29-latek będzie najmłodszym dziadkiem - Wiadomości w Onet.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Coyote, pisz i niczym się nie przejmuj, bo u nas temat złapać trudno;-)
:

Wiem, wiem, musze tylko znalezc wene i dzien na to, zeby sie tu wbić ;-)

ollka - ja dla odmiany uwielbiam zmieniac posciel, mogłabym zmieniac codziennie, kupowac zreszta tez, tylko gdzie to pomiescic ?:eek:

eliza - to zeczywiscie klocus z Mikusia, moj młodszy tez nie malutki, ma 9800 :tak:

A tak w ogóle to witam porannie :-) My siedzimy nadal w domu, od niedzieli, bo Gracjanek chory, ale mysle, ze jutro juz wroci do przedszkola. On nie bedzie sie tak nudzil, a przez to nie bedzie szukal wszystkiego na siłe, a i dla mnie troche spokoju bedzie w domu :-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
Coyote bardzo podoba mi sie imie Gracjan:) moj brat zawsze synowi chcial dac tak na imie, ale coz ma 2 corki:)

ja tez juz z kawka, mus jakies aukcje powystawiac na allegro bo jakas dodatkowa kaska by sie przydala.
moja dzis w domku, po prostu jej sie nie chcialo isc... cos ciagnie dalej nosem ale poki co dostaje krople wiec moze przejdzie, jak nie to wlaczymy od poniedzlaku inhalator jak juz dotrze do nas:)

a pozatym do konca tyg musze dotrzec do sali zabaw wplacic zaliczke za urodizny mlodej, do niedawna uwazalam ze imprezka bedzie w domu ale jednak zmienilam zdanie:)
2 h zabawyw sali i bedzie po sprawie:)

Dzień dobry!!
ja dziś troszkę później bo poszłam na kawkę do koleżanki jak odesłałam szkraby do szkoły!

dziekuję Wam wszystkim za miłe słowa w stosunku do mojej LOLCI;-)-fakt jest cudna:tak:!!

ollka ja to sie czaje z tym allegro,parte razy juz podchody robiłam żeby cos wystawić ale jakoś sie nie mogę zebrać

jest ktos??

Ja jestem :)
Zajrzałam z rana,bo wieczorem widzę przeważnie pustki,skowronki z Was :)

Coyote mój młodszy 11 kg,także też jest co dźwigać.Ale po nim nie widać,bo on długi jest.Najgorzej po schodach wnosić na 4-te :/
Zdrówka dla Gracjanka.To imię też mi się bardzo podoba,rozważałam też jego wybór,ale padło na Mateusza.Mamy chyba podobne gusta co do imion ;-)
Ollka a dużo dzieci na tej imprezce będzie?
Atfk tak samo się czaję z tym Allegro.Ponoć nic trudnego w tym wystawianiu,tylko chęci i czasu brak.Nawet za zrobienie fotek się nie mogę zabrać...

no własnie lenia mam,a przeciez ubranka po szkrabach zostają i to niektóre mało zniszczone-zwłaszcza po Fifim!
moze się w końcu zbiorę w końcu siedzę w domku!
po Kajci to zostawiam bo moja koleżanka urodziła 21 grudnia wiec przydadzą sie za jakis czas,a po Fifim nie ma młodszego facia bo sie zrównali wzrostem więc może sie skusze:-D

witam,
ostatnio mnie mniej,bo albo brak czasu,albo weny na pisanie nie mam.wczoraj mialam meza w domu,wiec nawet jakbym miala czas aby pisac,to ciezko jak on mi stoi nad glowa i popedza.wrrr
troche was wczoraj poczytalam,ale skleroza nie boli..i juz nie pamietam o czym tak ostatnio pisalyscie.
jutro tez maz w domu..nie usmiecha mi sie to,bo ostatnio mam alegrie na niego..niech juz zacznie sie sezon na ryby,bo zwariuje z nim,jakis taki naladowany chodzi..chyba ta pogoda tak dziwnie na niego dziala..albo brak zajec..wrrr
evelinka fajnie cie znowu tutaj widziec !!!jak widze twoj suwaczek..to az ciezko uwierzyc,jak ten czas szybko ucieka..niedawno bylas w ciazy,a tu juz maly Mateuszek biega i niedlugo beda jego pierwsze urodzinki..szok !!

Witam i ja jak zwykle z opóznieniem,ale to dlatego ze nie dawno z wyra wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja ciągle coś sprzedaje na allegro,naprawdę można fajną kase zdobyć z tego:tak: nie mówiąc ile kupuje:-p

reklama
Witam i ja jak zwykle z opóznieniem,ale to dlatego ze nie dawno z wyra wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja ciągle coś sprzedaje na allegro,naprawdę można fajną kase zdobyć z tego:tak: nie mówiąc ile kupuje:-p

ale ci dobrze,tak dlugo w lozku polezec..ja tez lubie pospac,ale nic z tego.rano musze zaprowadzic smyki do szkoly,a jak juz od rana mam spacer,to odechciewa mi sie spac..czasami klade sie,ale rzadko..,bo zawsze mam cos do zrobienia..no chyba ,ze za oknem leje..i moje oczy same sie zamykaja,wtedy nie ma sily,rzucam wszystko i ide spac.

Do góry