reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
evelinka, gdzie się podziewałaś?! pisz co u ciebie!

a ja tkwię w łóżku i odbieram mejla od studentów. pasjonujące, nie ma co:-p

Witam.My bylismy na zakupach ubraniowych,kilka rzeczy kupiłam a kasy poszło ze :szok:

Naja mi na takie dreszcze ,goraczke i ogolnie takie słabe samopoczucie pomogł febrisan do picia:tak:Zdrówka życze!

Ostatnia edycja:
hej
a my dzis tesciow zaliczylismy:-) a jutro do ciotki bedziemy jechac wiec pewnie tez nie zajrze :dry: w poniedzialek z rana na szczepienie mikusia wiec tez dopiero kolo poludnia bede:-)
lece usypiac malego:-)
milej niedzieli wam zycze :-) :-)

iwonka, niestety nie wierzę w takie specyfiki, raz coś kupiłam i myślałam, ze zjadę. ja tam stosuję naturalne metody;-) maliny, miód, czosnek, zioła. jak na wiedźmę przystało. tylko już jutro to muszę do roboty jechać, więc przerwa w kuracji. i mam nadzieję, że mi aż tak nie zaszkodzi:sorry2:

a z czym tak poszalałaś na zakupach?:-D

Eliza
, widać że u was intensywny weekend, miłej niedzieli zatem!

chyba wieczorem skorzystam z tej promocji w cyfrze i 'avatar' obejrzę;-)

dzien dobry
evelinka witam:) my sie nie znamy ale fajnie ze nas wiecej:)

elizka to weekend w ruchu, fajnie:)

naja jak sie czujesz?? duzo zdrowka:)
my wczoraj wrocilysmy dopiero o 19 do domku od kolezanki oliwki, szybka ja polozylam i ze znajomymdo kina poszlam, trzeba czasem odpoczac:) fajnie bylo, w dumy bylam po 1 i sie troche nie wyspalam.
zupka juz jest, jeszcze drugie danie i cale popoludnie planuje sie lenic

witam i ja:tak:
Najuś zdrówka Kchana, u mnie też mały szpital,ale chyba idzie ku lepszemu;-)
Evelinka witaj i pisz co u Ciebie:tak:
Ollka zazdroszczę kina, w mojej "wiosce" kina nie użyczysz, ale może już niedługo bo 300 m od mojego domu Galeria powstaje:sorry2:
a za oknem znów biało:wściekła/y:ja już nie chcę śniegu tak do grudnia:crazy:

i czas za obiadek się brać, miłej niedzieli:tak:

Anna ja w poblizu mam kilka kin, a ogolinie to bywam na bajkach wiec jakas odmiana sie przydala:)
zdrowka dla was.
u nas tez sie bialo robi...a bylo tak fajnie

reklama
Witam sie niedzielnie!!
evelinka!! witaj kochana!!kurka faktycznie dawno Cie nie było-jak spojrzałam na suwaczek ze Mati juz taki facio:tak::tak::tak:!co u Ciebie??jak chłopaki i ogólnie!!
naja wyzdrowiałaś???wszędzie gdzie sie nie obejrzysz to ktoś chory,ehhh
aniu jak tam u Ciebie??piszesz ze lepiej!!co do kina to u nas też lipa-musimy do Szczecina jeździć a to jakieś 80 km,tydzień temu byliśmy na "WEEKENDZIE" ale żadna rewelka:no:
agatulka zdrówka dla chorowitków,no i faktycznie masz jak u mnie jak jedno skończy to drugie zaczyna!tak jest tez teraz;-)!Kajka na szczęście juz lepiej,syropy pomagaj!!ufff bo u niej ze względu na serduszko każda infekcja jest zmorą!!ale teraz póki co -BYLE NIE ZAPESZYC-idzie dobrze ze zwalczaniem dziadostwa!

my wczoraj byliśmy na urodzinach u bratanicy meżusia a potem mieliśmy spotkanie u znajomych,było większe grono,alez sie naśmialiśmy:-D:-D:-D,dawno sie tak dobrze nie bawiłam,wróciliśmy do domku o 1:szok:,Kajka usnęła a Filip siedział z nami do końca,miał zresztą dwóch kompanów w swoim wieku;-)!!

u nas troszkę przyprószyło,ale bez szału!zimno jest!

miłej i spokojnej niedzieli życzę!!:-)

Do góry