reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam I w Warszawie w końcu sie pogorszyła pogoda,zimno,szaro i pada.A tyle dni było ciagle słonko.

Niestety jestem zła, rowerek owszem dotarł ale uszkodzony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 4 wady wynalazłam:no:, 3 takie drobne ale żeby koło w 4 miejscach było dziurawe:szok::wściekła/y:. po świetach odsyłam rowerek i zwróca mi kase. Ale szkody moralne dziecka nie da sie naprawić.:-:)-( Klaudii rowerek jest ok,siedzi na nim ciagle i zejsc nie chce ani nie daje nikomu podejsć:-D:-D przynajmniej jedno dziecko zadowolone:tak:
Co do tych porządków Naju to oprostu od początku jak dzieci sie pokazały w moim życiu;-) to zawsze uczylam że zabawki odkładamy na swoje miejsce, i jak mówie nie ma z tym problemu ,tylko moj małżonek jak czasami cos udaje ze sprząta to poprostu podniesie z ziemi i kładzie gdziekolwiek aby wyżej. :sorry2:dla niego jak na podłodze jest czysto tzn ze już jest ok a np zabawki na łozku czy w kuchni na szafkach moga leżec.Gdyby od początku nie pilnowało sie gdzie jakie zabawki maja leżec to dużo było by już nie kompletnych i w takim wypadku nie do użytku.

Zrobiłam galaretke z kurczaka,wyszła super,na rozole,dołozylam do srodka po plasterku jajka ,groszek ,marchewke,jest fajnie przeżroczysta i wszystko ładnie widać.:tak::tak::tak: Zaraz z Vanesska bedziemy robić sałatkę,potem wstawie kapustke młodą.

Acha moje dziewczyny sie przeziębiły.Nie wiem Jak bedzie jutro czy gdziekolwiek pojedziemy. We wtorek odrazu do lekarza ide z nimi.,głownie z Klaudia bo ma brzydki kaszel i katar:sorry2::-(

reklama
Witajcie,
A u mnie słoneczko póki co.Szykujemy się powoli i z koszyczkiem pójdziemy.Potem jeszcze ciacho zrobić i sałatkę i będzie luuuz.
Muminka,zobaczysz szybko zleci.Ja niekiedy nie mogę uwierzyć,że dopiero co się staraliśmy,a już niebawem rozwiązanko :-)
Iwonka,a kupowałaś nówkę rowerek?Faktycznie nieciekawa sprawa,nie wierzę,że sprzedawca nie miał pojęcia o wadach.A za koszty wysyłki zwróci Ci czy sama pokrywasz? Dużo zdrówka dla Dziewczynek.

iwonka, dobrze że problemów nie robią i oddadzą wam pieniądze.. ale kłopot był, to fakt. nie mniej jak widzę obie twoje panny będą miały niedługo rowerki:-D

a ta metoda uczenia od początku u mnie kompletnie nie zdała egzaminu, czyli jednak to cechy wrodzone raczej;-) odkąd mały zaczął coś rozumieć uczyłam go porządku, i od tej samej pory on o to nie dbał.

evelinka, trzymaj to słońce bo od razu wtedy jest inny nastrój:-D tu ciągle zachmurzone, i zimno.. niemiła pogoda.

z koszyczkami idziemy na 15.00, u nas co godzinę świecą do 16ej, więc spokojnie po obiadku się wybierzemy. w ogóle to my mamy wszystko gotowe w domu, i w kuchni, i uporządkowane. dziwne, żadnego roku chyba tak nie było;-) ciasta gotowe, sałatki, mięsko.. robicie w święta obiady? u nas nigdy nie było w domu, ale teraz jak jest Maciek jemu trzeba coś przygotować. ale gotuje się tylko dla niego jakiegoś ziemniaka, i zupka jest na dwa dni. z dorosłych nikt na obiad patrzeć nie może;-)

młody sobie coś wykleja, a ja mam wolne;-)

My obiadu nie robimy,ale mamy coś takiego na szybko jak gołąbki czy filety z pieczarkami,żeby coś na ciepło przegryźć.

Byliśmy z koszyczkiem w południe i tyle ludzi było,że z ledwością miejsca siedzące znalazłam.W przyszłym roku idziemy po południu jak większy luz będzie.Słonka nie trzymam,ale pięknie cały dzień świeci.Mężowy wywędrował z małym na plac zabaw,a ja odpoczywam i ciacho kończę :-)

Rowerek piekny,super i wziełam jej 16cali :tak::tak::tak: jest akurat:-):-):-) a wyklonanie roweru swietne,w porownaniu z tym co dostalismy w piątek to:shocked2: .Teraz tatuś poszedł z córcią na dwór na jazdy próbne:tak::tak::tak:
Ugotowałam kapustke,wyszła pychotka.W świeta obiad zawsze jest.Czy u nas czy jak jesteśmy w gosciach:tak:

Rowerek piekny,super i wziełam jej 16cali :tak::tak::tak: jest akurat:-):-):-) a wykonanie,jakość roweru swietna,w porownaniu z tym co dostalismy w piątek to:shocked2: .Teraz tatuś poszedł z córcią na dwór na jazdy próbne:tak::tak::tak:
Ugotowałam kapustke,wyszła pychotka.W świeta obiad zawsze jest.Czy u nas czy jak jesteśmy w gosciach:tak:

hej,
moja wczpraj spala do rana,przebudzila sie tylko na danonka i dalej spac
my ze swicanka w poludnie bylismy z dziadza,a wrocilismy dopiero teraz,bo to jeszcze zaszlismy do domu i autko poszlismy umyc,a mnie dziecie na plac zabaw wola,a chcialam cos w domu zrobic i zobaczyc czy wszystkie skladniki na ciasto mam

Jutro wyjeżdżamy do rodzinki,więc zajrzę dopiero w poniedziałek wieczorem,ale pewnie będziecie miło świętować,to nadrabiania aż tak dużo nie będzie :-);-)

Forumowym Koleżankom życzę niech z okazji Wielkiej Nocy radość,szczęście w życie wkroczy. Smacznego śniadanka,mokrego dyngusa i spokoju w gronie bliskich.

reklama
Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach.
Wielu wrażeń,
mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy.
Życzę Wam kochane:
jaja święconego
i Wszystkiego najlepszego !!!!!

Do góry