reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Heh jednak jeszcze zjarzałam,bo prawda taka ze BB uzaleznia:-D:-D:-D Kupiłam dzis młoda kapustke:tak: juz sie nie moge doczekać,choć to pierwsza to i tak bedzie dobra:-p Czekam na kuriera,mam nadzieje ze dotrze:sorry2:

reklama
Witam,
Padało chyba całą noc,ale teraz się ładnie przejaśnia,to nie powinno być źle.Małego muszę wyciągnąć do sklepu,żeby jeszcze parę rzeczy dokupić na święta.My mamy składkowe,że każdy coś szykuje.A teraz trochę ciężko pichcić z takim brzuchem,ale jakoś dam radę,nie ma wyjścia :tak:
Agatulka,faktycznie chyba spać nie mogłaś :-)
Iwonka narobiłaś smaka z kapustką.Mniam...

Nie,Dominik dwa tygodnie po terminie-poród wywoływany,ale mam cichą nadzieję,że tym razem będzie szybciej.Po świętach wezmę się za pranie ciuszków,ostatnie przygotowania i będę czekała zwarta i gotowa :-D

Niestety ja też miałam wywoływany porod pierwszy po terminie i druga tez sie urodziła po terminie:sorry2:a robiłam rożne rzeczy żeby przyspieszyć drugi poród i nic:sorry2: no ale wiadomo ze kazdy porod jest inny,kazdy ogranizm inaczej reaguje. Pozostaje tylko życzyć obyś urodziła do terminu:tak::tak::tak:
A ja gotuje rosół i bede robić galaretke z kurczaka taka z groszkiem ,jajem,marchewka,kolorowa bedzie i smaczna mam nadzieje:-p

a my zamiast wyjść wpadliśmy w szał porządków. młody szoruje lustro w łazience, a ja przysiadłam po odkurzaniu. został nam najgorszy pokój - Maćka. oj, będzie się zaraz działo..:-D

Naju ja jak zaczyam odkurzać to odrazu wszystkie zabawki zawsze z podłogi w mig sa sprzątniete bo sie boją że odkurzacz wciagnie i nie będzie:-D:-D alboi ja wyciagam worek na śmieci:tak:

iwonka, też tak zazwyczaj robię:-D ale raz na jakiś czas napada mnie na próbę uporządkowania takiego konkretnego - wiesz, w kartoniki, szuflady, żeby nie walało się to po kątach tylko było posegregowane. i właśnie dziś mnie wzięło:-p i nawet jakoś poszło..;-)

reklama
Naja ,też od czasu do czasu robię taki generalny w zabawkach,ale po góra trzech dniach i tak wszystko porozwalane i nie na miejscu.Domiśka sprzątanie to upchanie wszystkiego gdzieś,gdzie mama na pierwszy rzut oka nie zobaczy:-D Ale nie powiem,jak się mu dokładnie wytłumaczy,to potrafi też i ładnie poukładać.

Do góry