reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Muminka, właśnie o to coś mi chodzi do kranu:-D nie ma to jak znać nazwy;-):-p:-D

co do tego o czym piszesz o siostrze twojego Artura to zgadzam się z dotmar. czasem o pewnych rzeczach się nie mówi.. dopiszę na zamkniętym.

zuzkus, to chyba trzeba ci tego 'wdowieństwa' życzyć..? bo pewnie to oznacza pracę..?

dobrej nocki kobitki, zmykam popracować.

reklama
Witam :-):-):-)
I koniec pięknej pogody, w nocy padało i Maja przeszczęśliwa mogła wreszcie w kaloszach do przedszkola pójść :-D:-D:tak::tak:
Dzisiaj czeka mnie wizyta teściowej, wcale mi to nie na rękę ale zgodziłam się na spotkanie więc muszę to jakoś przeżyć :dry::dry:
Idę głowę myć i się szykować bo wyglądam okropnie :szok::szok:

anaconda, trzymam kciuki, pisz jak było!:tak:

u nas po wczorajszej ulewie piękne słonko dla odmiany. w trójce witają Niedźwiedzkiego po 2letniej nieobecności, muza świetna przy okazji urodzin radia, dziecię maluje skarbonkę żabę, a ja idę pościel zmieniać;-)

Witajcie,
Parę dni mnie nie było,bo padł nam całkiem komputer i musieliśmy odżałować na nowy.Siedziałam jak struta,że nie miałam jak na bb wejść,chyba jakieś uzależnienie :-D .
Anaconda,nie jestem w temacie,co tam się dzieje u Ciebie,ale życzę powodzenia w rozmowie z teściową;-)
Naja,my mamy to urządzonko w kranie w łazience od dawna,ale pamiętam,że przy porównaniu rachunki wychodzą niższe niż bez tego.Nie wiem,czy to nie jest napowietrzacz.Choć ma też minusy,bo jak nalewać wodę do kąpieli to strasznie powoli się wanna napełnia.
Biorę się za ostatnie porządki.

pościel zmieniona, kilka rzeczy sprzątniętych, młody nadal pracuje nad żabą, z przerwami na pomaganie. zbieram się zaraz kupić szmatki, bo mi wyszły i nie mam czym sprzątać:-p

evelinka
, w sumie już to zidentyfikowałam w sklepie, ale nazwy nadal nie znam:-D jutro pewnie kupię i będę instalować, a że ja się np. nie kąpię, tylko prysznic biorę to mi nie przeszkadzają takie niedogodności.

wydatku na komp. współczuję, choć mój też pewnie lada dzień zdechnie, ledwo żyje już.

okna mam pootwierane na szeroko i tylko słychać jak sąsiedzi dywany trzepią:-D

Hej kochane,nie wiem czy będę miała czas wpaść na pogaduchy wiec już teraz chciałam wam życzyc
zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych!
attachment.php

Evelinka bo BB uzależnia heheheh:-D:-D:-D

a ja spać od 4 nie mogę koszmary miałam i tak wstałam o 5 męzowi kanapki zrobiłam
i tak robie co sie da pranei zdjełam w szafce w kuchni tam gdzie śmeictniczek porządek zrobiłam i jade z tematem końcowych porządków przedświątecznych hehehehehhe

Witam sie kobietki w ten przedświąteczny dzionek!!co prawda póki co pochmurny ale może sie wyklaruje!!

Agatulka
jestem pełna podziwu...czas Twojego wpisu :tak::tak::tak:

Anaconda
sie nie odzywa mam nadzieję że u niej ok!!życzę jej tego z całego serducha!!
zeby te Świętą były dla niej spokojne i udane!

EVELINKA
a już myślałyśmy ,ze nas porzuciłaś..nie nie zartuje witaj ponownie!!
i dużo uśmiechów dla brzuszolka na Święta!!

NAJA
ja też sie biore za zmiane poscieli bo gości juz dzisiaj bede miała:tak::tak::tak:!!

DOBRA KOBIETKI TERAZ PORA NA ZYCZENIA BO TO RÓŻNIE Z CZASEM MOŻE BYĆ!

MOJE DROGIE ...WSZYSTKIM WAM RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA ...
-SPOKOJU
-RADOŚCI
-RODZINNEJ ATMOSFERY WYPEŁNIONEJ MIŁOSCIA I SZCZĘSCIEM
-ZROZUMIENIA
-POGODY DUCH
ORAZ ZDRÓWKA BO ONO...DECYDUJE O WSZYSTKIM!!!
A DO TEGO KOCHANE WSZYSTKIEGO CO NAJ NAJ NAJ!!Z CAŁEGO SERDUCHA DLA wAS I WASZYCH NAJBLIZSZYCH!!!

DO ZOBACZENIA PO ŚWIETACH W TYM SAMYM WYBOROWYM TOWARZYSTWIE!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Dzisiaj jedziemy do mamy tak więc przez całe święta mnie nie będzie dlatego wpadłam złożyć wam życzenia.
Więcej na :ninja2::ninja2::ninja2:

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Do góry