reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej kobitki, a ja się na razie z kawką obijam. zresztą pewnie porządki na jutro przełożę - zostały tylko takie 'z grubsza' - bo dziś zabieram młodego na obiecany obiad, mam nadzieję. bo rano coś kaszlał znowu i katarzył, ale może to wiosna i alergie? w każdym razie do przedszkola poszedł, pisanki dziś malują, a potem jedziemy do sphinxa. dziś ostatni dzień promocji, trzeba wykorzystać;-) za oknem póki co słonko, ale może i do nas deszcze dotrą. od rana latałam, bo jak odprowadziłam młodego okazało się, że mu się spodnie na tyłku posypały i trzeba było szybko biec mu coś kupić i zanieść, a potem do gina na kontrolę i szybko do domu. a teraz gosiu, dla ciebie, właściwie dla was, najlepsze życzenia, i pędzę na zamknięty zajrzeć.

reklama
Dziewczyny a wasze pociechy jakie maja rowery? 14 cali czy 16" jesli chodzi o wielkość kół? Bo nie wiem ktory jej wziasc:sorry2: i tak na około 2-3 lata rower a potem bedzie dla drugiej:tak:jedni pisza ze 14" jest od 3 lat do 6 drudzy ze od 4 do 7 lat. Rower taki wybralismy bo te wszystkie super fajne z Dorą czy barbie sa do sprowadzenia z USA wiec za dlugo czekania bo do 7 tygodni:sorry2:
a chce jej do tego roweru dokupic takie ochraniacze i inne gadzety z Barbie:-)

iwonka, szalejesz na różowo:-D młody nie wiem ile ma cali, ale taki dość duży ten jego rower, bo na małym wybijał sobie zęby nogami;-) tylko ze on ma wojskowy - khaki:-D na ten rok mu starczy, niech go rozwali nawet, ma się na nim tylko nauczyć jeździć na 2 kółkach i tyle. potem już mu kupię taki fajny jakiś, doroślejszy.

no moja też róż:-D:-D:-D
Zdjęcie0293..jpgZdjęcie0292..jpg
nie wiem ile to cali ale nie jest ztych malutkich -myśleż zę smiało posmiga nawet jak sie odkręci kółka kiedyś;-) i chyba wielkościa to taki jak ten co pokazałaś!

moja ma taki
stary wechikuł odmalowany
wypatrzyłąm koszyczek z przodu
kask i ochraniacze ma

pewnei za 2 lata jej bedzie trza zakupić już większy ale ona spokojnei jeszcze pojezdzi bo boii sie sama jezdzić nawet przy 4 kołach

A gdzie kupowałas na allegro? ładny tez :tak::tak::tak: ,ciekawe jaki to rozmiar macie:sorry2: .W sklepie jak [przymierzalismy sie do rowerow to 12' za maly a 16 to taki już dość duży,choć jakoś usiadłą na nim :tak: i nie wiem kurna

my kupowalismy tu u nas na miejscu!
według mnie jest rozmiarowo dokładnie taki jak ten ze zdjecia które wstawiłaś!Kajka śmiga coraz lepiej;-)

Kupiłam 14 cali.... ten co pokazala Agatulka to ma 12 raczej.:tak:, a za 2-3 lata bedzie dla Klaudii a Vanesska dostanie już taki duży 20cali:tak: dopłaciłam ekstra 20zl za szybka dostawe ,wiec przed swietami bedzie.:tak::-):-D:-D:-D ale sie ucieszy:tak:z prezentu na zajączka:tak: od babci w sumie bo ona sponsoruje a my dokupimy gadzety:tak:

reklama
iwonka, to będzie miła niespodzianka:-D

właśnie, kupujecie dzieciakom duże prezenty? a w ogóle jakieś? ja chciałam poprzestać na słodyczach w ogrodzie od zajączka, ale znając rodzinę stwierdziłam, że ten numer nie przejdzie. próbowałam ich namówić na wspólną zrzutę na zestaw klocków - drogie jak diabli, 190zł, ale zestaw ogromny, a na zrzutę jest w sumie 6 pracujących osób, więc ja wtedy dołożę resztę. ale nie wiem czy się zgodzą. a jeśli tak - to będę namawiać na to, żeby prezent zaczekał do dnia dziecka;-) uważam, że Maciek ma za dużo zabawek.

poza tym sprzątam intensywnie..

Do góry