reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

juz jestem jestem
wadłam w wirrr porządkówwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

wczoraj malowałam mebelki
dzis posegregowałam resztki pierdół zabawek u dzieci
poukładane na półkach jeny obym w piatek tylko zdeczko ogarnąć

reklama
no Agatulka wirtualny blask bije od Ciebie:-D:-D:-D!!nie szalej tak za bardzo hahahah

ja zerkam na allegro i tak zleciało !!

co słychać??jak mebelki?pokaż efekty!!

Agatulka super przemiana...swietnie Ci wyszlo:tak::tak::tak:zazdroszcze zapalu....

no tak znowu tylko na chwilke zagladam ale teraz taka pogoda ze po przedszkolu spacerujemy lub zaliczamy plac zabaw i czasu malo zeby spokojnie posiedziec przed kompem:sorry2:mam nadzieje ze wkoncu to sie zmieni a na razie pozdrawiam Was serdecznie:-)i chorowitkom zdrowka zycze:-)

Hej dziewczyny,pamiętacie mnie jeszcze:zawstydzona/y::szok:;-)?Wiem,wiem nie było mnie ogromnie długoooo:sorry2:.Ale jakoś tak czas zleciał,rano brak czasu,w dzień tyyyle do zrobienia i więcej na dworze spędzam teraz czasu z dziećmi niż w domu,a wieczorem padam...teraz też...Dziś maraton mycia okien,pokoje,kuchnia,ganek...do tego każdy duży pokój wysprzątany za tip-top.Co prawda przy moich bałaganiarzach to jeszcze zdążę nie raz odkurzać i myć podłogę,ale mam satysfakcję,że gruntowe sprzątanie za mną:-).Oby tylko pogoda była ładna,to dzieciaki będą więcej na podwórku niż w domu a to znaczy dom czysty:-D dłużej.Nie potrafię nadgonić zaległości teraz i tym bardziej odpisać każdej z osobna.Ale jedno wpadło mi w oko:-) AGATULKA przemiana mebelków superaśna!!!Pięknie!!!

Witam
Jestem studentką III roku Pedagogiki Wczesnej edukacji z kształceniem integracyjnym. Byłabym bardzo wdzięczna, jeżeli poświęciłyby Panie chwilę swojego czasu, by pomóc mi przy badaniach do pracy licencjackiej poprzez wypełnienie ankiety. Dotyczy ona tego, czym rodzice kierują się kupując zabawkę dla swojej pociechy:) Z góry bardzo dziękuje. Karolina
Czym kierują się rodzice przy wyborze zabawki - www.ankietka.pl

Dzień dobry

dzięki za miłe opinie :))) nam także się bardzo podoba przemiana kolorowo w pokoju teraz jest

kurcze widzę tylko ja ugrzęzłam w domu z chorowitkami
ale widzę ze Zuzi lek pomaga bo mneij kaszle katar prawie ustał całkowicie jeny oby oby się dokurowała
jutro idziemy na kontrole mam Maksa tez brać by go obejrzała ale odpukac nie kaszle kataru brak wiec moze sie w końcu zakończą te choroby teraz nie sa w przedszkolu kolejny tydzień będą moi rodzice więc tez ich nie posyłamy wiec liczę ze sie wzmocnią lekko

ja od 7 na nogach kazałam sie obudzić bo sąsiadka znajoma ma wpaśc ale nie tylko dlatego kuchnia zapuszczona była bo pokojami sie zajełam wiec od świty gary pomyłam kuchenka lśni pranie wrzuciłam do pralki i musze wstawić i pilnować bo wczoraj zauważyłam zę coś tam przecieka i sie okazało że rura ta która si edo odpływu daje miała taką zaślepkę ze spręzynka i to sie poluzowało i góra lekko wybijała woda wiec mąz wczraj dokręcił i wcisnął a ja sie boje ale mus wstawić

reklama
hej Agatulka!!!
jakaś Ty robotna od rana:-D:-D:-D!!!
ja musze zrobić liste zakupów końcowych-ehhh

a najprawdopodobniej jutro:tak::tak::tak: przyjedzie część mojego rodzeństwa,reszta w piątek:-D:-D:-Dależ sie cieszę!!

Do góry