reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
no jestem...troszkę sie to 5 min przedłużyło;-) ale powiesiłam pranko przy okazji!!

No nieraz tak jest,z człowiek nic nie robi a umęczony jak...by pole obrobił co najmniej!

teraz kawusia pachnie a ja ma troche czasu na ploteczki?!!

fajnie takie spotkanko:-):-):-) zaliczyć!!

Heloooo

ja od dzis urlop mam wiec niby luzik ale co tam Zuza rozłozona jest prawie na oskrzelka wchodzi wrrrrrr
wiec od jutra Maks tez będzie w odmu ciekawe co ja zrobię przed świętami kurdee
niby wielkie porządki zaczne w czwartek i piątek bo i tak nabrudza co nie co
licze że S mi pomoże i wieczorami wypiore dywan umyje okna itp

to zdrówka dla chorowitków,ehhh jak te choróbska potrafią zycie odwrócić i wszystko pokrzyżować!!

my wczoraj zrobilismy sobie wycieczkę rowerowa i dzisiaj nie moge na d... usiedzieć :szok:!!
pranko zrobiłam zaraz sie biore za porządki u szkrabów w pokoju!!
kawke dopijam właśnie!

Mi to aż wstyd się przyznać kiedy to ostatni raz na rowerze jeździłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jakieś chmury się zaczynają pojawiać na niebie więc chyba się pogoda coś popsuje :baffled::baffled:
Agatko zdrówka dla Zuzi :tak::tak::tak:

widzę że forum w południe zamarło:-D witam się tylko i idę coś zjeść. jak nie padnę będę wieczorkiem. może ktoś tu jeszcze zajrzy..;-)

Zagladam, ale widze ze wszystkie w wir porzadkow wpadly. Ja dzis meble w kuchni umylam i wysprzatalam na polkach, salon tez juz mam posprzatany...w sensie dywan wyprany, meble umyte itd bo podloge umyje w sobote wieczorem przy tych moich balaganiarzach
Agatko zdrowia dla Zuzi
Pozdrawiam!

:shocked2::shocked2::shocked2:nie wierzę własnym oczom...cóż to za pustkowie????

mam nadzieję ,że to chwilowe!ja zqa pare minut sie melduje z kawką!!!teraz ide umyć głowę!!

DAWAĆ LASKI DAWAĆ!!!

Witam i ja :-):-):-)
Oj chyba faktycznie każda za porządki przedświąteczne się zabrała. Ja dzisiaj z rana spacer do przedszkola zaliczyłam bo mój już o godz.6 pojechał na egzamin z pracy do Wa-wy, trzymajcie kciuki żeby zdał bo inaczej kiepsko to widzę :no::no:
Zaraz pranie nastawie i zabieram się za dalsze sprzątanie :tak::tak::tak:
Miłego dnia :-):-):-)

reklama
zagladam co chwilę a tu nadal nic...ANACONDA wpadła sie przywitać i tyle!!
ja już umyłam głowe,zrobiłam i powiesiłam pranko i teraz zasiadłam spokojnie z kawą!!

no cóz rozumiem:-D:-D:-D

Do góry